Callaway C21 AeroWagen, se taofi fana fana

Anonim

Callaway, taʻutaʻua mo lana Chevrolet Corvette e tumu vaitamini, o se kamupani Amerika, e faaopoopo atu i le saunia o le tele o faʻataʻitaʻiga, e tuʻuina atu auaunaga faʻainisinia ma e iai lana lava matagaluega tauvaga, faʻavae i Siamani. Na mamanuina, faatasi ai ma isi ma tutoatasi mai Chevrolet, lana lava Corvette mo GT3 siamupini.

Ina ua maeʻa le tatalaina o le Chevrolet Corvette Stingray i le 2013 (C7 generation), na faʻaalia e Callaway se talosaga e faʻaliliu le coupe i se malologa. Ae sa tatau ona matou faʻatali, ma naʻo le taimi nei, i le 2017, o loʻo matou mauaina le faʻasologa o le tele o le Corvette, e taʻua o le C21 AeroWagen.

Callaway C21 AeroWagen ma C7 Corvette

O le liua o loʻo faʻatinoina i le faʻaaogaina o se pusa, e aofia ai se faʻasologa o le carbon fiber panels ma se tioata faʻatasi ai ma se demister tuʻufaʻatasia. E pei ona mafai ona e vaʻai, o le iʻuga mulimuli e foliga mai e fai si faautauta, ma le Corvette maua se talaaga e mafai ona tatou tuuaia i le i ai o ni mea e tutusa ma se van.

Afai o loʻo e faʻamoemoeina se tauva mo Ferrari FF poʻo GTC4 Lusso, fai se mea sese, aua o le C21 AeroWagen e naʻo le lua nofoa. O le mea e maua e le C21 AeroWagen, faʻaopoopo i se isi styling, o avanoa ato, ma, e tusa ai ma Callaway, o se faʻaitiitiga o tau toso.

Callaway C21 AeroWagen pito i luma

A leai ni suiga fa'avae, o le liua e mafai ona toe fa'afo'i atoatoa. E le afaina ai foi le gaioiga o le tatalaina o le tapuni ogalaau, poʻo le faʻaogaina foi o le taualuga e mafai ona aveese.

O le tau o le liua e suia ai le Corvette i le C21 AeroWagen e $14990 (tusa ma le 14 afe euros), lea e aofia ai le faʻaleagaina o le carbon fiber, e taʻua o le AeroSpoiler.

Callaway C21 AeroWagen pito i luma

Faitau atili