E te iloa o le fea taavale tifaga sili ona saoasaoa i le lalolagi? Le 'Huracam'!

Anonim

Fautuaga na faia e Incline Dynamic Outlet, lenei Lamborghini Huracán ei ai se potu gyro-stabilized , tuʻu i luga o le pito o se lima, faʻapipiʻi i luma o le taʻavale, mo le puʻeina o le saoasaoa.

O le 'Huracam', lea, e tusa ai ma le kamupani, na faʻaalu masina e faʻamaeʻa ai ma aofia ai se tupe faʻafaigaluega i le faasologa o le afa miliona tala (e tusa ma le 404,000 euros), e oʻo lava i le suitulaga o le Ferrari 458 Italia na faʻaaogaina i le pueina o le "Need for Speed" .

E ui lava e le o iloa le mamafa o meafaigaluega faʻaopoopo e faʻaopoopo i le Huracán, matou te talitonu o le a le lava le malosi e mafai ona faʻamaonia le sili atu nai lo le saosaoa mo soʻo se puʻega televave.

Lamborghini Huracam 2018

FOLLOW US ON YOUTUBE Subscribe to our channel

Pu'e ata ile 300 km/h?

E ui lava o le faʻataʻitaʻiga avanoa lea i le taulaga a Lamborghini, o le Huracán e iai le V10 5.2 lita ma le 610 hp ma le 560 Nm o le malosi . Tulaga taua e mafai ai e le taʻavale taʻavale sili a SantʻAgata Bolognese ona faʻavavevave mai le 0 i le 100 km / h i le 3.2 sekone, faʻapea foʻi ma le oʻo atu i luga o le saoasaoa maualuga i luga o le 325 km / h.

E pei o lea ma sei vagana ua filifili se tasi e faʻapipiʻi se mea pueata, mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o le Bugatti Chiron, o mea uma e faʻaalia ai o lenei Lamborghini 'Huracam' o le a tumau, a itiiti ifo, mo sina taimi, o le taavale tifaga sili ona vave i le lalolagi.

Faitau atili