Ae faʻapefea pe a matou taʻu atu ia te oe o loʻo i ai se simulator avetaʻavale ma taavale moni?

Anonim

Fa'agalo mea uma na e va'aia i le taimi nei (sei vagana ai le mea lea). I se mea i Iapani, o loʻo i ai se taʻaloga taʻavale e mafai ona e tietie ai aʻo e nofo i totonu o lau taavale. E iai mea ofoofogia, a ea?

O ta'aloga ta'aloga e fa'aitiitia ma fa'aitiitia le ta'uta'ua i tupulaga talavou, ae e le'o fa'apea ua tu'u i le taimi, ma o fa'amaoniga o lenei mea o le fa'atuputeleina o masini fa'ata'avale. O lenei simulator mai le Sega Joypolis amusement park i Tokyo e ave ai le poto masani ile avetaʻavale i se isi tulaga.

Faʻafetai i faʻataʻitaʻiga moni e tolu, e mafai ona tietie i luga o faʻataʻitaʻiga o le faʻasologa Initial D: Toyota AE-86, Mazda RX-7 ma Subaru Impreza.

FESOASOANI: Vaʻai pe faʻapefea ona faʻatautaia e se avetaavale faʻapolofesa se simulator faʻatasi

Na faia mea uma ma le faʻamoemoe o le faʻataʻitaʻiina o tulaga moni o le taʻavale, e aofia ai totonu o le fale, sei vagana ai le faʻamalolo - a leai o le a liliu le taavale i se povi masini. O le itu i lalo o le mea moni e faʻapipiʻi pupuni i le pulou o taʻavale, o lona uiga i nisi o gaioiga (e pei o le tafe) e le o toe faʻaalia saʻo le vaʻaiga moni a le avetaavale. E le mafai ona matou fesili mo mea uma…

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili