Aganuu JDM: O le ala lena na fanau ai le tapuaiga a le Honda Civic

Anonim

E le mo tagata uma. Afai ei ai se faʻataʻitaʻiga ou te le fefe e tusi e uiga i ai, e uiga i augatupulaga muamua o le Honda Civic. O le mafuaaga e faigofie: o se taʻavale faʻalotu. Ma e pei o le taʻavale faʻapitoa, e faitau afe tagata mulimuli faamaoni - nai lo le au mulimuli, e mafai ona ou taʻua i latou e mamaʻi, ae o taeao ou te fia vaʻai i le oso aʻe o le la ... E le gata i lea, e iai aʻu lava "faʻamaʻi" afi. E le o au o se faataitaiga mo soo se tasi.

O tagata mulimuli e iloa mea uma e uiga i ai, mai le faʻamau i le tootoo fesoʻotaʻi. Ma o aʻu—le iloa tele…—ua lava loʻu iloa e le alu i lalo i lena ala. Po o le auala lenei.

Aganuu JDM: O le ala lena na fanau ai le tapuaiga a le Honda Civic 11856_1
Honda Civic Ituaiga R (EK9) 1997.

Ou te pipii atu i le mea manino: o le Honda Civic o se taʻavale faʻapitoa. Ma o se tasi foi o taavale o loʻo i lalo o le JDM (Japanese Domestic Market) aganuu, o se faʻapuupuuga faʻaaogaina e faʻatatau i le aganuu a Iapani i le lautele. Atonu e sili atu nai lo lena, atonu o se auala o le olaga.

Matamata i le vitio faʻaalia ma aʻoaʻo sina mea itiiti e uiga i lenei aganuu JDM e toatele naua soo na faia i le lalolagi atoa. O se tasi lea o nai vitio fa'alaua'itele lea na malilie ai Kanjozoku, o se tasi o ituaiga JDM sili ona maualuga a Iapani, e fa'atalanoaina. O le naunau mo Honda Civics o loʻo faʻaalia i le vitio atoa.

O se mea mata'utia ua fa'ateleina i le lalolagi atoa ma o lo tatou "fa'afa'afa'afa" na totōina i tafatafa o le sami sa le'i fa'alanoaina. E le mafaitaulia fale tapenaga o taavale i Potukale ua tuʻuina atu i lenei faʻataʻitaʻiga. Fai mai tagata o le tagata sili ona vave o le Portuguese Civics e iai le leo Alentejo ma e sau mai Vendas Novas, fanua o bifanas. Ou te le iloa pe moni, ae ou te iloa afai latou te fia vaai i tagata Potukale ma o latou “mata” faasino atu, o Iapani mai Lusitânia o loo i Santarém. Latou te taʻua o le "World of Picaria".

Aganuu JDM: O le ala lena na fanau ai le tapuaiga a le Honda Civic 11856_3
O le afifi ua tuufaatasia.

Ona e laʻititi laʻu iloa e uiga i le Honda Civics, ou te pipii i le Citroen AX, poʻo le Polo G40. O nisi o taavale na ou "tupu aʻe" i le faitauina o laʻau ma le leaga o le fuafuaina o piʻo. Ou te leʻi laki e faʻaeʻe oʻu lima i luga o se Honda Civic 1.6 VTI aʻo laʻitiiti ... latou te fai mai e le "leaga".

Faitau atili