PSA Ua faatonuina e Carlos Tavares le tapunia o falegaosimea uma (ua uma ona i ai se aso a Mangualde)

Anonim

Ona o le saoasaoa, na vaaia i aso talu ai nei, i le numera o mataupu ogaoga o le COVID-19 i tafatafa o nisi o fale gaosi oloa ma faʻalavelave i sapalai mai kamupani tetele, o le Taitaifono o le Komiti Faatonu o le Grupo PSA, Carlos Tavares, faʻatasi. faatasi ai ma sui o le Crisis Cell, na filifili e amata le tapunia o fale gaosi taavale, seia oo i le aso 27 o Mati, ma e tusa ai ma le fuafuaga lenei:

  • O le asō, Mati 16 : Madrid (Sepania), Mulhouse (Farani);
  • Mati 17th : Poissy, Rennes, Sochaux (Farani), Zaragoza (Sepania), Eisenach, Rüsselsheim (Siamani), Ellesmere Port (United Kingdom), Gliwice (Polani);
  • Mati 18th : Hordain (Farani), Vigo (Sepania), Mangualde (Potukale);
  • Mati 19th : Luton (United Kingdom), Trnava (Slovakia).

O le tapunia o nofoaga autu o gaosiga o vaega masini o le a fetuunai e tusa ai.

Fa'asoa i la matou nusipepa

O le a fa'atinoina e le au pulega falegaosi faiga fa'apitonu'u le tapunia o falegaosimea, lea o le a faia fa'atasi ma pa'aga fa'aagafesootai.

E manatua e le Vaega, seia oo i lena aso, o le tausisia o faiga puipuia, e sili atu i tua atu o fautuaga a le pulega o le soifua maloloina i nei nofoaga gaosiga, o le puipuiga sili lea.

e puipuia ai le sosolo o le fa'ama'i Covid-19.

Ole 'au a Razão Automóvel o le a fa'aauau i luga ole laiga, 24 itula ile aso, ile taimi ole fa'ama'i ole COVID-19. Mulimuli i fautuaga a le General Directorate of Health, aloese mai femalagaaiga le manaʻomia.

Faitau atili