FCA Airflow Va'aiga Manatu. O le lumana'i lea o Chrysler?

Anonim

Faʻaalia i le CES 2020, le FCA Airflow Va'aiga Manatu foliga mai o se "faamalama" mo le lumanaʻi o Chrysler, o lona tulaga i le taimi nei e na o le tolu faʻataʻitaʻiga: lua minivans (Pacica ma Voyager) ma e oʻo lava i le 300 tuai.

Ae mo le igoa, o lenei faʻataʻitaʻiga lea e fai mai ai le FCA e vavalo "le isi augatupulaga o felauaiga faʻapitoa", na toe faʻafoʻi i tua o Chrysler. O le Airflow o le igoa na tuʻuina atu i se faʻataʻitaʻiga sili atu o le American brand i le 1930s, lea na tu i fafo mo ona laina aerodynamic (faʻatasi ai ma le faʻaitiitia o le tetee) ma isi mea fou.

O le fa'avae e tutusa ma le Chrysler Pacifica PHEV, o le mea lea e fa'aalia ai e le fa'ata'ita'iga FCA ia lava ma le vateatea tele. I totonu foʻi, o foliga laʻititi faʻatasi ma faʻailoga apamemea ma paʻu ma suede faʻamaeʻa e tu ese.

FCA Airflow Va'aiga Manatu

O iina, na filifili ai le FCA e ofoina atu ni laupepa paʻi e faʻalautele i luga o le lisi atoa. O nei laupepa e mafai ai ona pulea le infotainment system ma le tau ma faʻamatalaga o loʻo faʻaalia i luga e le gata e mafai ona faʻapitoa ae, e tusa ai ma le FCA, e mafai ona faʻasoa i pasese uma.

FCA Airflow Va'aiga Manatu

O le tele o fofo o loʻo faʻaaogaina i totonu o le Airflow Vision Concept ua latalata i le faʻaaogaina i faʻataʻitaʻiga gaosiga.

MPV fa'avae, fa'asologa fa'asaga

E ui lava i le faʻaaogaina o le Chrysler Pacifica PHEV platform, o le FCA Airflow Vision Concept e faʻaalia ia lava ma se vaʻaiga sili atu ona latalata i se kolosi nai lo le MPV o loʻo faʻavae ai.

Fa'asoa i la matou nusipepa

E le pei o totonu (lea o loʻo i ai nisi fofo e foliga sauni-e-fausia), o le pito i fafo o le Airflow Vision Concept, faʻaalia i le CES, e le mafai ona sili atu mai le laina gaosiga, e pei o se ata tusi - faʻatusatusa oe lava i le "gaosiga. taavale” foliga o le Sony Vision-S.

FCA Airflow Va'aiga Manatu

O uili e foliga mai o se vaega taua o le tino, o se mea e le mafai. E le gata i lea, o le vaʻavaʻai vave i le itu o le FCA faʻataʻitaʻiga e faʻaalia ai o le avanoa i nofoa pito i luma ma tua e ala i se faitotoa e tasi, e faʻatatau i ata, e le iloa poʻo fea e alu i ai pe a tatalaina.

FCA Airflow Va'aiga Manatu

Minimalist, i luma o loʻo i ai ni moli laʻititi e lua e faʻaalia i luga o le "lau" chrome e sopoia le pito i luma atoa o le Airflow Vision Concept. I le pito i tua, o le pito sili ona maualuga o moli siʻusiʻu e faʻalautele i le vaega pito i tua atoa.

Chrysler Airflow

O le Chrysler Airflow lea 1934. Atonu e le foliga mai, ae o le laina o lenei taavale sa aulelei aerodynamic e 1930s tulaga faatonuina.

Mulimuli ane, e tusa ai ma faʻamatalaga faʻapitoa, e leʻi tuʻuina atu e le FCA soʻo se faʻamatalaga, aua e leʻi faʻaalia pe o fuafua i se aso e faia se faʻataʻitaʻiga e faʻavae i luga o le Airflow Vision Concept.

Faitau atili