E faʻafefea se SM o le seneturi. XXI? DS Automobiles e mana'omia lau fesoasoani e filifili ai se mamanu

Anonim

Fa'aosofia e le agaga avant-garde o le uluai Citroën SM, DS Automobiles ma DS Design Studio Paris na filifili e mafaufau pe fa'apefea le "SM 2020" i le tausaga e fa'ailogaina ai le 50 tausaga o le fa'alauiloaina o le ulua'i fa'ata'ita'iga.

Ina ia faia lenei mea, DS Automobiles o loʻo tuʻuina atu talu mai ananafi (10 Mati) ono fuafuaga ma manaʻo e te palota mo au mea e te fiafia i ai.

E faia le palota i se faiga “duel” ma faia i luga o tala Facebook, Twitter ma Instagram a le DS Automobiles. O mamanu manumalo o ta'aloga ta'itasi o le a tauva i le vaega lona lua o le tauvaga, lea o le a fa'ailo ai a latou fa'asoa i luga o fa'asalalauga lautele.

SM 2020 Geoffrey Rossillion

O i latou e fesoasoani ia DS e filifili le mamanu o le "SM 2020" o le a maua foi le avanoa e manumalo ai i se lithograph fuafuaina ma sainia e le na faia le talosaga manumalo. Ae mo le polokalame palota, matou te tu'u atu iinei:

  • Aso Tofi, Mati 12, mai le 1pm
  • Aso Toona’i, Mati 14, mai le 1:00 i le aoauli
  • Ta'amilosaga mulimuli mai le Aso Gafua, Mati 16th

Le Citroën SM

Na faʻalauiloaina i le 1970, o le Citroën SM e afua mai i se vaitau na umia ai e le French brand Maserati ma tuʻufaʻatasia se sitaili avant-garde masani a Citroën i lena taimi, faʻatasi ai ma le masini V6 a Italia - e manaia, faʻafetai i le PSA / FCA fusion o taunuuga o le. o ituaiga e lua o le a toe sopoia e le tasi le isi ...

Fa'asoa i la matou nusipepa

O le taunuuga o se taavale sili ona maualuga mo lona taimi, ae leai se mea na fesoasoani i le tulaga tau tupe a Citroën ua leva ona vaivai. Faatasi ai ma le gaumativa o le Citroën brand i le 1974 ma lona tuʻufaʻatasia i le PSA Group, o le a faʻagata le SM i le 1974 e aunoa ma le tuʻuina atu o se sui, ae na tuua ai le tele o le le mautonu ma le tele o le au fiafia.

Citron SM

O le uluai Citroën SM lea.

I le taimi nei, 50 tausaga talu ona faʻasaʻolotoina, ua manaʻo DS e toe faʻafoʻi i le tulaga o le "SM 2020" ma e oʻo lava i le tuʻuina atu i tagata fiafia o le faʻailoga e faʻasoa a latou lava foafoaga i luga o ala o faasalalauga lautele e faʻaaoga ai faʻamatalaga "@DS_Official" ma le "#SM2020".

Faitau atili