Amata malulu. O le a le mea e fai e sina malamalama i luga o le DS 9's C-poutū?

Anonim

I le tepa muamua latou te foliga leiloa, ae o loʻo i ai se mafuaʻaga e mafua ai ona taʻitasi C poutu o le DS 9 ia i ai se tamai moli lanumeamata i le tasi pito - i le taimi muamua sa matou le mautonu foi ...

DS Automobiles fa'ailoa mai o ni moli tulaga, o se mea e masani ai i ta'avale... Amerika i Matu (e ala i le tu'uina atu o tulafono). I le avea ai o se tulafono lautele, o nei mea e masani ona tuʻuina i luga o le itu o taavale, ae i le maualuga o le bumper.

Lelei… Atonu e iai a latou galuega faatino, ae o la latou galuega e sili atu ona fa'atusa. O le mea moni lava, o lena “malamalama” i luga o le poutū C o le DS 9 e leai lava se mea na o se saafiafiga faaosofia i le Citroën DS e le maalofia, na fanau mai i le 1955, ma o lona igoa i aso nei o loo faailoa mai ai le faailoga mataʻutia Falani. Va'ai le ata i lalo ma e mafai ona e iloa pe aisea:

Citron DS

O le "pu" C-poutu o le Citroën DS muamua ma le lumanaʻi e le gata o loʻo tuʻufaʻatasia faʻailoga pito i tua, ae o se fofo fatufatuaʻi ma faʻalelei e faʻafefe ai le vavae ese i le va o le taualuga, faʻamalama tua ma le C-pou.

Fa'asoa i la matou nusipepa

E pei o le manatuaina o le amataga o se faigamalaga o le a taualuga, i le 2014, faatasi ai ma le fanau mai o DS Automobiles o se taʻavale fou, o lenei faʻamatalaga malamalama itiiti i luga o le DS 9's C-poutū e tatau.

DS 9

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai se "Amata malulu" ile 8:30 i le taeao. A'o e inu lau kofe pe fa'aputuina le lototele e amata ai le aso, fa'aauau le fa'amata'aga i mea moni mata'ina, tala fa'asolopito ma vitiō talafeagai mai le lalolagi ta'avale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili