E manaʻo le MINI e avea ma leo malosi i faʻataʻitaʻiga i le taulaga ma auai i le Vhils Studio, Iminente ma Underdogs

Anonim

MINI faatoa faʻasalalau se faiga faʻapaʻaga ma Vhils Studio, Iminente ma Plataforma Underdogs, o se auala e faʻaalia ai se leo sili atu ona malosi i le vaaiga o aganuu i le taulaga.

I se mea na tupu i Panorâmico de Monsanto, i totonu tonu o le loto o Lisbon, o le BMW Group brand na faʻaaogaina foi le avanoa e tuʻuina atu ai le faʻafouina o faʻataʻitaʻiga, lea ua uma ona maua i Potukale.

O le faigapa'aga a le MINI ma nei fa'alapotopotoga fa'ale-aganu'u e tolu o le a tumau mo le tausaga e tasi, ma le avanoa e fa'aopoopo.

MINI Fa'asalalau Fa'apa'aga ma Vhils Studio

O a mea e aofia ai?

O le MINI, o ia lava ma se natura i le taulaga, ua galulue faʻatasi ma Vhils Studio, Iminente ma Underdogs e faia ni galuega masani e fesoasoani i le faʻaleleia o le olaga i totonu o taulaga, i taimi uma e ala i faatufugaga.

O le faʻamoemoe o le vaseina (e sili atu) le fesoʻotaʻiga o le faʻailoga a Peretania i aganuʻu i le taulaga ma faʻamalosia le uiga faʻalavelave lea na faʻatasi ma ia i nai tausaga talu ai, i le taimi lava e tasi e "tuuina atu ai se leo i le vaega o faatufugaga".

O le taunuuga muamua o lenei faiga faapaaga o se ata tifaga - lea o le a "faʻaalia" i luga o fesoʻotaʻiga faʻaagafesootai o faʻailoga o loʻo aʻafia ai - lea e faʻaalia ai o nei vaega e fa o loʻo fefaʻasoaaʻi tulaga taua e pei o le faapalepale, tutusa, lotogatasi ma le aofia.

MINI Fa'aliliu

Peitaʻi, o laʻasaga o loʻo sosoʻo mai ua uma ona faʻamalamalamaina. O le isi o Setema, i le Festival Iminente (lea o le ai ai le lagolago a le MINI), lea mo le taimi muamua o le a faʻaalia ai se taʻavale-i totonu o le fale tifaga. O le polokalame o loʻo "faʻatulagaina" faʻatasi ma le tusiata Vhils.

Mo Pedro Faria, MINI Brand Manager i Potukale, o lenei faiga faapaaga, o se vaega o le poloketi faavaomalo MINI Voices, e tuʻufaʻatasia lelei ma le agaga o le taulaga, lea na manaʻo e faia se uiga sili atu ona malosi i le faagasologa o le suiga o aai.

Matou te matua fiafia lava i le faigapa'aga ma nei fa'alapotopotoga fa'ale-aganu'u e tolu, ua aloaia i le atunu'u ma fa'ava-o-malo, mo a latou taleni ma a latou mea fou. O le mafai ona faʻasoa faʻamatalaga, aʻoaʻo e uiga i isi vaaiga ma galulue faʻatasi i galuega eseese o le a mafai ai e le faʻailoga ona faʻaalia se leo malosi i le faʻamanatuina o aganuu i le taulaga, o se gaioiga mo le suiga alualu i luma o taulaga. E mautinoa lava o se aseta sili mo MINI.

Pedro Faria, MINI Brand Manager i Potukale
MINI JCW

I le isi itu, Romain Trevisan, Pule Sili o le Vhils Studio, Iminente ma Underdogs o loʻo faʻamatalaina o le sini o le "ia atiaʻe faʻatasi ma MINI galuega faʻataʻitaʻi e mafai ona saofagā faʻamaonia i le faʻatamaoaigaina o ie faatufugaga i le taulaga ma le faʻaleleia atili o le olaga i totonu o taulaga" .

O le fa'afouina o laina na fesoasoani e "vali" le mea na tupu

Ina ua uma ona tuʻuina atu lenei faiga faʻapaʻaga, i taimi uma ma puipui felanulanuaʻi o le Panoramic o Monsanto o se faʻaaliga, na faʻaaogaina foi e le MINI le avanoa e faʻaalia ai le MINI Electric, MINI 3 ma 5 faitotoa fou, MINI Convertible ma e oʻo lava i le MINI sili ona malosi John Cooper Woorks.

O nei fa'ata'ita'iga uma ua avanoa nei e fa'atau atu i lo tatou atunu'u.

MINI JCW

Faitau atili