O le Saab mulimuli na maua se pule

Anonim

O Iuni na matou iloa ai o le taavale mulimuli na gaosia i le fale muamua i Trollhattän, Suetena, e ave le Saab brand, a. Saab 9-3 Aero Turbo , o le a fa'atautu'i.

O lenei Saab 9-3 Aero Turbo o se vaega o le "vaega" mulimuli o le 420 Saab na gaosia e NEVS (National Electric Vehicle Sweden), o le consortium Saina lea na mauaina le kamupani Suetena mai le GM, i le va o Tesema 2013 ma Me 2014.

Ia, toeitiiti atoa le afa tausaga mulimuli ane, faatasi ai ma le faʻatautuʻi na faia, o le Saab mulimuli na gaosia ua uma ona maua se tagata e ona:

O lenei vaega o le talafaasolopito o taavale na faamaeaina e Claus Spanggaard, mo 465 afe SEK, e tutusa ma 43 652 euros.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Le mea fou Saab 9-3 Aero Turbo lava ia e lelei pei o le fou. O le odometer e naʻo le 66 km, na ave i luga o se suʻega ala lata ane i le fale gaosimea, lea na puʻeina ai ata faʻalauiloa. O totonu o loʻo faʻaalia ai nofoa paʻu, ma fafo e mafai ona tatou vaʻai i uili e pei o le turbine, o se autu faʻapitoa a Saab, e leʻi faʻagaloina lona amataga mai le ea.

E pei o Saab 9-3s uma na gaosia e le NEVS, o lenei iunite e ese mai ia i latou o le vaitaimi o le GM ma lona toe faʻaleleia o le pito i luma ma le lanu lanumoana. E masani ona sau uma i latou i le poloka 2.0 Turbo mai le GM, ma le 220 hp ma le uili i luma.

Na mafai ona filifili mo se tusi lesona poʻo se faʻasalalauga otometi - o le mea lea e faʻapipiʻiina e lenei iunite mulimuli - faʻapea foʻi ma le lanu o le tino, i le uliuli poʻo le lanu siliva.

Saab 9-3 Turbo Aero, 2014

E moni e leʻi gaosia Saab mo le lima tausaga, ae faʻatasi ai ma le faʻatautuʻi o le Saab 9-3 Aero Turbo mulimuli, e foliga mai ia i matou o le faʻamatalaga mautinoa ma le talafeagai o le tala a lenei tagata gaosi Suetena, o le na tu i fafo. i le tele o lou olaga e ala i le faia o mea i lou ala.

Saab 9-3 Turbo Aero, 2014

Faitau atili