TOP 12: o SUVs autu o loʻo iai i Sineva

Anonim

E tele ituaiga sa i ai i le mea na tupu a Suiselani ma le vaega sili ona finauina i le maketi: le SUV.

O le mea na tupu a Suiselani e le naʻo taʻaloga taʻavale, tamaitai lalelei ma veni. I se maketi ua fa'atuputeleina, na filifili le au fa'ailoga e peti i le vaega sili ona tauva o le maketi: le SUV.

Malosi, taugofie po'o fa'ato'aga...e iai se mea mo tagata uma!

Audi Q2

Audi Q2

E manino le musuia e ona uso tetele, o le Q2 faʻaopoopoina se leo sili atu le talavou i le Audi's SUV faʻafetai i lona mamanu. O se faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaaogaina le MQB faʻavae o le Volkswagen Group ma o le ai ai se faʻatau pisinisi malosi i lona tele o afi, e taʻua o le 116hp 1.0 TFSI afi e tatau ona faʻatagaina le Audi Q2 e faʻatau atu i se tau sili ona manaia i le maketi a le atunuʻu.

Audi Q3 RS

Audi Q3 RS

Audi fa'afaigaluegaina i se faasologa o fa'afouga fa'atekinisi e tu'uina atu ai le Siamani SUV sili atu ma sili atu le fa'atinoga. O le mamanu pito i fafo e faʻaaloalo i faʻamatalaga faʻataʻitaʻiga masani a le RS - faʻamaʻi malosi, faʻaogaina o le ea lapopoa, o se faʻasalalauga pito i tua, o se faʻamalama lanu uliuli ma le tele o faʻamatalaga titanium, e aofia ai uili 20-inisi. O le afi 2.5 TFSI na vaʻaia lona malosi faʻateleina i le 367hp ma le 465Nm o le maualuga maualuga. Tulaga e maua ai le Audi Q3 RS i le 100 km / h i le na o le 4.4 sekone. Ole saoasaoa maualuga e fa'amauina ile 270 km/h.

VAAI FOI: Palota: o le fea le BMW sili?

Ford Kuga

Ford-Kuga-1

O le North American SUV o loʻo i ai se faʻafouga matagofie ma faʻapitoa, e tu i fafo mo le faʻalauiloaina o se afi fou 1.5 TDCi ma le 120hp.

Kia Niro

Kia Niro

O le Kia Niro o le fa'ailoga muamua peti i luga o le crossover hybrid maketi. O le faʻataʻitaʻiga a Korea i Saute e tuʻufaʻatasia le 103hp mai le 1.6l gasoline engine ma le 32kWh (43hp) afi eletise, lea e tuʻuina atu ai le mana tuʻufaʻatasia o le 146hp. O ma'a e fa'aauupegaina ai le fa'a'ese'esega o lo'o faia i le lithium ion polymers ma fesoasoani ai i le fa'aogaina o le taulaga. Ole tulaga ole a tutusa ma Hyundai ole a faʻaogaina ile IONIQ, faʻapea foʻi ma le DCT pusa ma le afi.

Maserati Levante

Maserati_Levante

O le SUV fou a Maserati e faʻavae i luga o se faʻataʻitaʻiga sili atu o le fausaga o Quattroporte ma Ghibli. I totonu, o le Italian brand na teu faʻafaigaluega i mea maualuluga, o le Maserati Touch Control system ma le avanoa i totonu o le fale - faʻaleleia e le taualuga panoramic - aʻo fafo, na taulaʻi atu i foliga matagofie ma le faʻataʻitaʻiga coupé, mo le faʻaleleia atili o le ea. . I lalo o le pulou, o le Levante e faʻamalosia e le 3.0-liter twin-turbo V6 petrol engine, ma le 350hp poʻo le 430hp, ma le 3.0-lita turbodiesel V6 ma le 275hp. O afi uma e lua e fegalegaleai ma le atamai "Q4" taʻavale uma-uili ma le 8-saosaoa faʻasalalauga otometi.

I le tulaga o le faʻatinoga, i le suiga sili ona malosi (430hp), o le Levante e faʻataunuʻuina faʻavavevave mai le 0 i le 100 km / h i le 5.2 sekone ma oʻo atu i le saoasaoa maualuga o le 264 km / h. O le tau faʻasalalau mo le maketi Potukale o le 106,108 euros.

Vaai foi: E silia ma le 80 mea fou i le Geneva Motor Show

Mitsubishi eX Manatu

Mitsubishi-EX-Concept-mua-tolu-kuata

O le eX Concept o loʻo faʻamalosia e se eletise eletise, lea e faʻaogaina ai le maualuga o le maa ma le lua afi eletise (luma ma tua), uma 70 kW, lea e iloga i le maualalo o le mamafa ma le lelei. O loʻo folafola mai e le faʻailoga se tutoʻatasi e tusa ma le 400 kilomita, faʻatasi ai ma le faʻapipiʻiina o maa 45 kWh i lalo o le taʻavale e faʻaititia ai le ogatotonu o le kalave. Ole peti fou a Mitsubishi e mafai ai ona e filifilia ni auala ta'avale se tolu: Taavale, Kiona ma Gravel.

Opel Mokka X

Opel Mokka X

E sili atu le faʻatauvaʻa nai lo se isi lava taimi, o le Opel Mokka X e tu ese mai le lomiga muamua ona o suiga i le faʻalava faʻalava, lea ua i ai nei se apaʻau foliga - faʻatasi ai ma se mamanu sili atu ona faʻamalamalamaina, tuʻuina atu nisi o palasitika o loʻo i ai i le augatupulaga talu ai ma le LED i le ao. moli e o faatasi ma le "apaau" pito i luma fou. O moli LED pito i tua (filifiliga) na faia ni suiga laiti, ma mulimulitaʻia le malosi o moli pito i luma. O le mataitusi "X" o le faʻataʻitaʻiga lea o le faʻaogaina o le taʻavale uma-uili e tuʻuina atu le maualuga o le malosi i le pito i luma poʻo le faia o se 50/50 vaelua i le va o axles e lua, e faʻatatau i tulaga o le fola. O loʻo iai foʻi se afi fou: o se poloka penisini 1.4 turbo e mafai ona tuʻuina atu le 152hp na tuʻufaʻatasia mai le Astra. Ae ui i lea, o le "fetu kamupani" i luga o le maketi a le atunuʻu o le a faʻaauau pea le 1.6 CDTI afi.

Peugeot 2008

Peugeot 2008

O le 2008 Peugeot na taunuu i Geneva ma se foliga faafouina, ina ua mavae le tolu tausaga i luga o le maketi e aunoa ma se suiga. Ua toe fa'aleleia le fa'a'aisa pito i luma, fa'alelei fa'amalama, toe fa'aleleia le taualuga ma moli fa'alelei fou fa'atasi ai ma se fa'aauga tolu-dimensional (moila si'usi'u). Sa i ai foi le avanoa mo se 7-inisi MirrorLink infotainment system e fetaui ma Apple CarPlay. O le Peugeot fou 2008 o loʻo faʻaauau pea ona faʻaogaina afi tutusa, faʻatasi ai ma le ono-saosaoa fou faʻasalalau otometi faʻaalia o se filifiliga.

Nofo Ateca

Seat_ateca_GenevaRA

Ona o le faigata mo se faʻailoga e faʻalauiloa ia lava i se vaega fou, o le Seat Ateca o le faʻataʻitaʻiga na filifilia mo le misiona. MQB platform, masini augatupulaga fou, mamanu fiafia ma tekinolosi e tusa ai ma ofo sili i luga o le maketi. E foliga mai o Ateca o loʻo i ai mea uma e manumalo ai i lenei vaega faʻatauvaʻa.

Ole ofo ole afi tiso e amata ile 1.6 TDI ile 115 HP. O lo'o maua le 2.0 TDI ma le 150 hp po'o le 190 hp. Fa'atauga tau fa'atatau ile va ole 4.3 ma le 5.0 lita/100 km (fa'atasi ai ma tau CO2 ile va ole 112 ma le 131 kalama/km). Ole afi fa'aulufale ile penisini o le 1.0 TSI ma le 115 hp. O le 1.4 TSI o loʻo faʻaalia ai le faʻaogaina o le cylinder i le vaega o uta ma tuʻuina atu le 150 hp. O le 150hp TDI ma le TSI afi o loʻo avanoa i le DSG poʻo le taʻavale uma, ae o le 190hp TDI o loʻo faʻapipiʻiina i se pusa DSG e pei o tulaga masani.

Skoda VisionS

Skoda VisionS

O le VisionS Concept e tu'ufa'atasia se va'aiga i le lumana'i - e tu'ufa'atasia ai se gagana fou fa'atasi ma le fa'aaafiaina o fa'agaioiga fa'ata'ita'i o le 20 senituri - fa'atasi ai ma le fa'aogaina - tolu laina nofoa ma o'o atu i le fitu tagata i luga o le va'a.

O le Skoda VisionS SUV o loʻo faʻaalia ai se afi faʻapipiʻi ma le aofaʻi o le 225hp, e aofia ai se poloka penisini 1.4 TSI ma se afi eletise, o lona mana e tuʻuina atu i uili pito i luma e ala i le DSG dual-clutch transmission. O le aveina o uili pito i tua o se afi eletise lona lua.

Ae mo le faatinoga, e 7.4 sekone e faatelevave ai mai le 0 i le 100km/h, ae o le saoasaoa maualuga e 200km/h. O le faʻaaogaina o loʻo faʻasalalau e le faʻailoga o le 1.9l / 100km ma le tutoʻatasi i le eletise eletise e 50km.

Toyota C-HR

Toyota C-HR (10)

22 tausaga talu ona fa'alauiloa le RAV4, ua fa'amoemoe Toyota e toe fa'ailoga i luga o le vaega SUV i le fa'alauiloaina o le C-HR fou - o se SUV fa'afefiloi ma se mamanu ta'aloga ma le malosi e pei ona tatou le'i va'ai i le ituaiga Iapani mo. umi se taimi.

O le Toyota C-HR o le a avea ma taʻavale lona lua i luga o le TNGA platform fou - Toyota New Global Architecture - faʻauluina e le Toyota Prius fou, ma o lea, o le a faʻasoa uma vaega faʻainisinia, amata i le 1.8-liter hybrid engine ma le mana tuʻufaʻatasia. o le 122 hp.

E LE'I MISIA: Fafine i fale ta'avale: ioe pe leai?

Volkswagen T-Cross Breeze

Volkswagen T-Cross Breeze

O se faʻataʻitaʻiga lea e faʻamoemoe e avea ma faʻamatalaga faigata o le a le gaosiga o le gaosiga, lea e pei ona uma ona iloa o le a faʻaaogaina se suiga puupuu o le MQB platform - tutusa lea o le a faʻaaogaina i le gaosiga o le isi Polo - faʻatulagaina. i lalo ifo o Tiguan.

O le mea e ofo tele ai o le fausaga o le cabriolet, lea e avea ai le SUV T-Cross Breeze ma se mea e sili atu nai lo le pusa. I fafo, o le manatu fou na faʻaaogaina laina mamanu fou a Volkswagen, faʻatasi ai ma le faʻamamafaina o moli ulu. I totonu, o le T-Cross Breeze o loʻo faʻatumauina lona faʻaogaina faʻatasi ma le toeitiiti 300 lita o avanoa ato ma se mea faʻapipiʻi laʻititi.

Volkswagen teu fa'afaigaluega i se afi 1.0 TSI ma le 110 hp ma le 175 Nm o torque, lea e feso'ota'i ma le DSG lua-pipii otometi fa'asalalauga fa'atasi ma le fitu saoasaoa ma le fa'aogaina o le uili i luma.

Faitau atili