Lafoga tuto'atasi 2020. E fa'afefea ona fa'asaoina i lafoga o ta'avale?

Anonim

Matou te toe foi i le autu o lafoga tutoʻatasi, o se autu faifaipea ma o loʻo i ai pea le anoanoai o fesili. O lafoga tutoʻatasi e leai se mea e sili atu nai lo lafoga faʻaopoopo e faʻatatau i kamupani, pe a iai ni ituaiga o tupe faʻaalu (o le faʻataʻitaʻiga masani o tupe faʻaalu ma taavale).

O aʻafiaga o le faʻamaʻi o le coronavirus e masani lava ona amata faʻaalia i taunuuga a kamupani i se auala le lelei. E pei ona faʻamoemoeina, ona o le aʻafiaga o le COVID-19, o lenei tausaga o le a tutusa ma faʻaiʻuga leaga i le tele o kamupani.

O lea, e fa'anatinati le fa'ailoaina o auala e fa'aitiitia ai lea a'afiaga , lea e mautinoa lava e aofia ai le faʻaleleia o tupe a le kamupani.

Ia, e tusa ai ma Lafoga Tutoatasi, ua aiaia e le tulafono le siitaga o le lafoga e 10 pasene , pe afai e tuʻuina atu e le kamupani se taunuuga le lelei i se tausaga.

O lea la, ae o loʻo i ai tupe gau a le kamupani ae sili atu lafoga e molia e le Setete?!

O le mea moni, e sa'o. Atonu e foliga mai e le talafeagai ma talafeagai, ae ua tupu. Ae ui i lea, o se taunuuga o le faʻamaʻi o loʻo i ai nei, o lenei tausaga o loʻo i ai se matou faʻafouga talafeagai i lenei matata…

Fa'asoa i la matou nusipepa

Ia, i le 2020 o loʻo faʻamoemoeina, mo kamupani o loʻo tuʻuina atu tupe gau i lenei tausaga ma i le taimi lava e tasi ua ausia iʻuga lelei i tausaga talu ai, atonu latou te faʻamutaina lena faʻalavelave.

O le a toe tasi lea faiga e faamama ai kamupani mai le avega o lafoga o lenei tausaga, aemaise o le mamafa tele.

Lafoga tuto'atasi 2020. E fa'afefea ona fa'asaoina i lafoga o ta'avale? 12020_2

Ia tatou manatua o lenei ituaiga o lafoga faaopoopo o loʻo tuʻuina atu i luga o nisi o tupe faʻaalu a le kamupani, lea e manatu le Setete i se auala e le mautonu i lana iloiloga. Ave, mo se faʻataʻitaʻiga, tupe faʻaalu taavale ma tupe faʻaalu.

Fa'ata'ita'iga: 1500 euros fa'asaoina o lafoga

O Alberto o le pule o le kamupani "Magnifico Empresário, Lda.". Ua resitalaina e le kamupani tupe mama i nai tausaga talu ai o gaioiga. Ae ui i lea, o se taunuuga o le faʻamaʻi, na faʻamalosia e tapunia mo se taimi le tumau faitotoa.

Mo le kamupani, o nai masina talu ai sa fai si faigata ma Alberto vavalo o masina a sau o le a tutusa lelei.

Na te le manatu e tapunia lana kamupani, ae na ia ioe e aunoa ma le maliliega konekarate o se poloketi na vaʻaia, i le 2020 o le a maua e lana kamupani se taunuuga le lelei.

Renault Megane

O lo’o taula’i nei Alberto i le sailia o fesoasoani ma fa’amanuiaga o le a mafai ona ia maua, ina ia fa’aitiitia ai a’afiaga o lafoga ta’itasi.

UWU Solutions na faʻaalia ma faʻatusatusa le faʻataʻitaʻiga o tupe faʻaalu e ono aʻafia i Lafoga Tutoatasi i le 2020, ma le tulaga o loʻo i ai i le tausaga talu ai.

Laulau a Lafoga Tutoatasi

O le faʻasaoina o lafoga faʻapitoa i le fesoasoani na tuʻuina atu mo le 2020 e moni ma o le a tusa ma le 1500 euros i le "Magnifico Empresário, Lda.".

O lenei fa'asaoina o lafoga e mafua na'o le fa'atulagaina sa'o, e fa'ataga ai le kamupani a Alberto e maua ni fa'aputuga taua tele.

E maua tala ile UWU.

Lafoga Ta'avale. O masina uma, iinei i Razão Automóvel, o loʻo i ai se tala a UWU Solutions i luga o lafoga o taavale. Talafou, suiga, mataupu autu ma tala fou uma e uiga i lenei autu.

UWU Solutions na amata lana gaioiga ia Ianuari 2003, o se kamupani o loʻo tuʻuina atu auaunaga tau tupe. I luga o nei tausaga e silia ma le 15, o loʻo faʻaalia le tuputupu aʻe faifaipea, e faʻavae i luga o le maualuga o auaunaga na tuʻuina atu ma le faʻamalieina o tagata faʻatau, lea na faʻatagaina ai le atinaʻeina o isi tomai, e pei o vaega o Faufautua ma Tagata Faigaluega i se Faʻagasologa Pisinisi. fa'atatau. Outsourcing (BPO).

I le taimi nei, o le UWU e 16 tagata faigaluega i lana auaunaga, faʻasalalau i ofisa i Lisbon, Caldas da Rainha, Rio Maior ma Antwerp (Belgium).

Faitau atili