Sola ese mai ata. O le 11 lenei o augatupulaga Honda Civic?

Anonim

O ata na faʻasalalau muamua e le CivicXI forum ma faʻaalia foliga o le tupulaga fou o Honda Civic , le 11th, lea e faʻamoemoe e iloa i le tautotogo o le 2021 i le US, ae o lona faʻasalalauga e mafai ona oʻo i le 2022 i Europa.

O le ala o ata o loʻo faʻaalia ai se tino e foliga tutusa tutusa ma le augatupulaga o loʻo faʻatau atu nei, ae o le sitaili e sili atu ona taofiofi ma faʻaitiitia le faʻamalosi.

I le pito i luma, o moli ulu e faʻaitiitia le faʻaogaina o le angular ma se faʻasologa faʻalava. O loʻo faʻaauau pea ona tolu le ea o le bumper, ae o le leo e le o malosi e pei o le mea o loʻo tatou vaʻaia i le tupulaga o loʻo i ai nei.

Honda Civic 11 pateni

O se mea e sili atu ona manino mai le pito i tua, faatasi ai ma le tupulaga fou Honda Civic leiloa le spoiler expressive na auai i le trapezoidal optics tua ma vaeluaina le faamalama i tua ma le agalelei (ma le pepelo) ea vents.

O loʻo faʻapipiʻi pea le pito i tua, ae o le taimi nei e ala i se vaʻai vaapiapi tatou te manatu o le a faʻamalamalamaina (e foliga mai o le "faiga" i nei aso), ma ave i luga o faʻataʻitaʻiga faʻataʻifaʻatasi ma se faʻataʻitaʻiga.

Honda Civic 11 pateni

I faʻamatalaga, o le frieze e vavae ese ai faamalama mai le taualuga o loʻo tumau pea, ae o le "faʻamamaina" ma le alu ifo o le leo faʻamalosi vaaia na matou vaʻaia i luma ma tua o loʻo toe faia iinei. O le laina sulugatiti ua faʻamatalaina nei i se elemene e tasi e faʻalautele faʻalava i luga o le tino atoa, ma le pito i lalo o le tino o loʻo i ai se faʻatupuina laʻititi e puʻe ai sina malamalama ma sili atu le faʻatulagaina o le talaaga.

Honda Civic 11 pateni

I le faaopoopo atu i le hatchback bodywork, matou te iloa foi le mea o le a foliga mai i le lumanai Honda Civic sedan, le fa-faitotoa saloon, lea e toe faia ai le lima-faitotoa fofo, e ese mai na o le umi ma sili atu ona lauiloa voluma pito i tua.

O le a le mea e faʻamoemoeina mai le Honda Civic XI?

O nei ata e oʻo mai i le lumanaʻi Type R ua uma ona "puʻeina" i luga o le auala i suʻega, ae o le mea moni e itiiti pe leai se mea e iloa e uiga i le tupulaga fou Honda Civic.

Honda Civic 11 pateni

Honda Civic sedan

I le amanaia ai o le faasilasilaga na faia i se taimi ua mavae e Honda e faapea o ana faatau uma i Europa o le a avea ma taavale eletise, ua faamoemoe o le isi augatupulaga o le a sili atu le peti i lenei itu. O le mea lena ua uma ona tatou vaʻaia o loʻo tupu i le Honda Jazz fou o loʻo faʻatau atu i le "konetineta tuai" naʻo ma naʻo le afi afi.

O le a faapena foi ona tupu i le Civic? E foliga mai. E le aoga foi le faʻalagolago i masini Diesel, aua ua uma ona faʻatupuina le Honda o le a taofia le faʻatau atu i le 2021.

Ae mo le Honda Civic Type R, ua uma ona tatou vaʻavaʻai i lona lumanaʻi iinei, pe o se hybrid pe leai. Manatua le tusiga lenei:

Faitau atili