V12, 760 hp, atigipusa tusi lesona, uili tua. Pagani Zonda Aether e alu i luga mo le faʻatau

Anonim

O le talafaasolopito o Pagani e o faatasi ma le Zonda, o lona uluai faataitaiga. Fa'alauiloa i le 1999, o le a va'aia lona gaosiga fa'alauteleina (fa'alia) se'ia o'o i le 2013. Ae ui i lea, ma e pei ona masani ai i le lalolagi o supercars, e le o lona uiga e le'i toe faia e le fa'ailoga, ma le Zonda Aether de that sa matou talanoa atu ia te oe i le aso o se faataitaiga lelei.

Fausia i le 2017, o le Zonda Aether o se tasi-off, faʻaalia ai le carbon fiber bodywork (pe a uma, o ai e manaʻomia le vali?) Faʻatasi ai ma le lanu mumu i le nofoaga atoa.

I totonu, o mea taua o le amataga lea na maua mai i le Zonda R, o le speedometer na faʻauʻu i le 400 km / h ma le suia o faʻamau faitotoa masani mo fasi pepa faigofie e lua (ma sili atu le mama) e mafai ai ona faʻaitiitia le mamafa o lenei Zonda.

Pagani Zonda Aether

tusi tusi tupe e mautinoa

E pei ona faʻamoemoeina i se faʻataʻitaʻiga e taulaʻi i le faʻatinoga ma le faʻafiafiaga avetaʻavale, na filifili Pagani e faʻafesoʻotaʻi ma le 7.3 l V12 mai le AMG ma e mafai ona gaosia le 760 hp i se pusa tusi lesona e tuʻuina atu le mana i uili tua.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Pagani Zonda Aether

O lo'o ofo atu mo le fa'atauina e le RM Sotheby's lenei ta'avale tulaga ese o le a fa'atau atu i Abu Dhabi ia Novema 30th. Ae mo tau, o loʻo faʻamoemoe o le a faʻatau atu le Zonda Aether i le va o le 4.5 ma le 5.5 miliona tala (e tusa ma le 4 i le 4.4 miliona euros), o se aofaiga e maualuga atu nai lo le 3.0 miliona o le a tau i Huayra Roadster BC taitasi.

Pagani Zonda Aether
Va'ai i lena ki lanu meamata? Na tuufaasolo mai ia Zonda R.

Faitau atili