Peugeot Rifter 4x4 Manatu. Le itu e sili atu ona mata'utia o le MPV fou

Anonim

O le Peugeot Rifter fou ua suitulaga i le Peugeot Partner muamua, ma ua ave nei se SUV fa'aosofia e fa'amalamalama ai lona foliga sili atu ona malosi ma talavou. Faʻamaonia tomai fou o le Peugeot Rifter o le faiga Fa'atonuina o le U'u , lea e fa'amalieina ai le malosi mo ituaiga eseese o fola, ma ua uma ona tatou iloa mai isi faʻataʻitaʻiga faufale ma faʻapea foʻi Ma'e'e Fesoasoani Fa'amaulalo Pulea , o se faiga ua toe iloa mai fa'ata'ita'iga e pei o le Peugeot 3008, ma o lo'o fa'atumauina ai le saosaoa fa'alelei i a'ega tifato.

Ae o le tala tele a fa'asologa o uili uma , e taʻua foi o Rifter 4 × 4, mo le taimi nei o se manatu. O le atina'eina o lenei fa'ata'ita'iga o se taumafaiga fa'atasi ma le Pa'aga ua leva a Peugeot o Dangel - o se kamupani fa'apitoa e fa'aliliuina fa'ata'ita'iga a Peugeot e ala i le fa'aopoopoina o ta'avale uili uma ma agava'a i fafo.

Faatasi ai ma le RIFTER 4x4 CONCEPT showcar na mafai ai ona matou fatuina se taavale sili atu ona lelei ma aoga, i se sitaili faʻaonaponei ma iloga, lea e taʻalo i lanu eseese ma meafaitino.

Keith RYDER, e nafa ma le mamanu PEUGEOT RIFTER
Peugeot Rifter 4x4 Manatu. Le itu e sili atu ona mata'utia o le MPV fou 12039_1

Le va'aiga fa'atauva'a o le Peugeot Rifter 4x4 Concept

faiga fa'atauva'a

O le Peugeot Rifter 4×4 Concept e fa pa'u fa'apitoa i fafo-auala, mai le BF Goodrich AllTerrain, lea e mafai ai ona sili atu le aga'i i luma i luga o fanua leaga pe maseesee.

O le kilia maualuga o le eleele e vave ona tu mai, 80 mm maualuga, faʻapea foʻi ma uili ma paʻu.

O le manatu, lea o le a iai i le Geneva Motor Show e sosoo ai, o loʻo faʻaalia foi e le tele o faʻamatalaga i samasama samasama, e faʻatusatusa i le lanu uliuli i luga o le pulou, faʻapea foʻi ma le saini "RIFTER" i le itu ma le faʻamalama pito i tua.

O lanu eseese ma mea e faʻalautele atu i totonu, faʻatasi ai ma nofoa faʻapitoa i le Alcantara uliuli, suʻi i le leo samasama tutusa, ma nai faʻamatalaga.

Peugeot Rifter 4x4 Manatu. Le itu e sili atu ona mata'utia o le MPV fou 12039_2

i-Cockpit

malosi ma le malosi

O le faʻaogaina o lenei faʻataʻitaʻiga o le 130 hp BlueHDi afi, faʻatasi ai ma le faʻasalalauga tusi lesona ono-saosaoa ma le maualuga maualuga o le 300 Nm.

O le faʻasalalauga 4 × 4 o loʻo faʻagaoioia e ala i se faiga faʻapipiʻi viscous, faʻaogaina e ala i se tagata filifilia o loʻo tuʻu i le lima i luga o le faʻailoga, i le itu taumatau o le pusa faʻapipiʻi, ma faʻatasi ai ma auala taʻavale tolu - "2WD", "4WD" ma le "Loka" . O le mea muamua e fa'atagaina na'o le axle pito i luma, mo lea aso ma lea aso, a'o le lona lua e taumafai e lafo le mana i uili pito i tua, pe a mana'omia, ma otometi. E masani lava o le "Loka" ala e poloka ai le ta'avale e fa uili mo le tele o tulaga ogaoga o le faatoilaloina o faʻalavelave.

Peugeot Rifter 4x4
Peugeot Rifter 4 × 4 Manatu traction mode faiga sui faiga

i tua atu o le aai

E ese mai i taulaga, o le Peugeot Rifter 4 × 4 Concept o le a mafai ona faʻamoemoe i luga o se faʻaputuga o moli LED i le pito i luga o le tioata. Curved ma 1.35 m lautele, e tuʻufaʻatasia se faʻasologa o 100 LEDs, vaevaeina i laina e lua, faʻaaogaina le malosi atoa o le 300 W.

E le gata i lea, o le Rifter 4 × 4 Concept o loʻo faʻapipiʻiina foʻi ma se faleʻie tolauapi i Overland, na fausia e le Autohome, faʻatasi ai ma se faʻamaʻi e ufiufi i le ie gaugau tutusa e faigofie ona tuʻufaʻatasia i le voluma o le faleie.

O le Manatu o le Peugeot Rifter 4 × 4 o loʻo aumaia ai foi le BTT Peugeot eM02 FS Powertube, o se uila fesoasoani eletise, faʻatasi ai ma maa tuʻufaʻatasia, ma o le muamua lea o le augatupulaga fou o eBikes o le ituaiga.

Peugeot Rifter 4x4 Manatu. Le itu e sili atu ona mata'utia o le MPV fou 12039_5

Peugeot Rifter 4x4 Concept ma le fale'ie i uta.

Faitau atili