Jaguar XE toe faʻafouina totonu ma fafo. Fa'amatalaga uma

Anonim

Fa'alauiloa i le 2015, le Jaguar XE ua maua nei se faʻafouga "ogatotonu" lea na faʻamalosia ai e le faʻailoga a Peretania le finauga a lana tamaʻi saloon. I le faʻaopoopoga i suiga faʻalelei masani, na vaʻaia foi e XE ana finauga faʻatekonolosi faʻamalosia.

I fafo, o le sini o le ofoina atu o le XE se foliga sili atu ona malosi. I le pito i luma, o loʻo faʻamamafa i le faʻaaogaina o lamepa LED fou ma faʻamaʻi (faʻatasi ai ma le saini "J" susulu), mo le faʻailoga fou (faʻaosoina e le I-PACE) ma mo le bumper fou na maua ai le ea fou mai itu tetele.

I le pito i tua, o moli fou o le LED ma le faʻailoga fou ma se laulau pito i lalo fou e tu mai. E le gata i lea i fafo, o le mea sili ona taua o le mea moni o loʻo i ai nei i le taimi nei le itiiti ifo i le 18 "uila, ae o loʻo maua foi le R-Design version, lea e faʻaleleia atili ai le taʻaloga taʻaloga na taumafai Jaguar e faʻatupu i le XE.

Jaguar XE

I totonu o suiga e tetele atu

Afai o suiga e faʻaeteete i fafo, e leʻi tupu foi i totonu. Na maua e le XE fa'ailoga faitoto'a toe fa'afou, o se uili fou (e tutusa ma le I-PACE), o se mea fou e filifili ai (o le pule fa'asolosolo na tu'uina atu i le Jaguar SportShift o le F-Type) ma mea fou.

Fa'asoa i la matou nusipepa iinei

Ae ui i lea, o le mea fou fou i totonu o le XE fa'afouina o le Touch Pro Duo infotainment system fa'aoga ile I-PACE . O lo'o fa'aalia ai le 10” mata ma tu'ufa'atasia lua pa'i pupuni, capacitive sensors ma fa'atonuga fa'aletino e pulea ai galuega autu a le ta'avale. O le lau fegalegaleai a le avetaavale e 12.3”.

Jaguar XE

Ae i totonu, o mea taua o le faʻaaogaina lea o le Jaguar Drive Control poloaiga o loʻo faʻaaogaina i le F-Type ma le ClearSight faʻata e aunoa ma se faʻavaa (muamua i le vaega).

Masini mo (toetoe lava) tofo uma

E pei ona tatau ona i ai pe a talanoa e uiga i se Jaguar, e leʻi faʻagaloina le malosi, ma le XE o loʻo i ai auala faʻaoga e fa e suia ai le itu, o le tali a le throttle ma le gearbox: "Faamafanafana", "Eco", "Rain Ice Snow" ma le “Dynamic”.

Jaguar XE

I tulaga o powertrains, o le Jaguar XE ofo atu le lua penisini ma le tasi afi tiso, uma e fa cylinders i-laina - le V6 ua le toe maua -, 2.0 l ma fesootai ma le ZF valu-saosaoa otometi transmission.

Fa'asoa i la matou Youtube channel

afi afi Toso mana Binary Fa'atauga* Emisi*
Ingenium D180 (Tisele) tua 180 hp 430 Nm 4.9 l/100km 130 g/km
Ingenium D180 (Tisele) tu'ufa'atasi 180 hp 430 Nm 5.2 l/100km 138 g/km
Ingenium P250 (Gasoline) tua 250 hp 365 Nm 7.0 l/100km 159 g/km
Ingenium P300 (Gasoline) tu'ufa'atasi 300 hp 400Nm 7.3 l/100km 167 g/km

* WLTP tau ua liua i NEDC2

Ua avanoa nei mo le oka i le kamupani fa'atau oloa a Peretania, tau mo le fa'afouina Jaguar XE amata ile €52 613.

Faitau atili