Na matou su'eina le SEAT Leon ST 1.5 TSI FR. E le o se mea fou, ae o se filifiliga pea e mafaufau i ai?

Anonim

Va'ai faalemafaufau i lenei fa'aaliga: e te mana'omia se avanoa, ae e te le mana'o e tu'u se masini e iai sina mea e sili atu... uiga. Faʻasaga i lenei faʻafitauli, o le a pe a ma le ono tausaga i luga o le maketi le NOFOA Leon ST FR 1.5 TSI o le mea na tatou talanoa ai i aso nei o se filifiliga e faʻamalieina nei manaʻoga?

Faafeagai ma Leon Cupra R ST na matou tilotilo i ai i ni nai masina talu ai, o le Leon ST FR o loʻo faʻaalia o ia o se ituaiga o "Malamalama" version (poʻo zero calories, po o fea lava e te manaʻo ai). I se isi faaupuga, e leai, o le mea moni, e le o iai ni faʻafiafiaga faʻapitoa a lana paaga - ma le afa o solofanua, e faigata ona mafai - ae e le faʻanoanoa pe a tatou filifili e "toso" atili mo ia.

I le matagofie, o le Leon ST FR o loʻo i ai ni faʻamatalaga e sili atu le faʻapitoa, e pei o uili 18" poʻo le lua taʻavale afi. O le tagata lava ia, ou te fiafia i le ala na uia e SEAT i tulaga o le teuteuina o le Leon ST FR, filifili mo se teuteuga e maua ai se uiga taʻaloga e aunoa ma le faʻavaivai.

NOFOA Leon ST FR

O le mea moni, i le taimi atoa o le faamasinoga, o le sini a le SEAT o le faia o le Leon ST FR sili atu ona tulaga ese na foliga mai na ausia, faatasi ai ma le van Sipaniolo na mafai ona puʻeina se gauai, e ui lava e le o se mea fou i le maketi (lanu lanumoana o le iunite. e tatau foi ona i ai se "tausalaina" o le suʻega lanu).

I totonu ole SEAT Leon ST FR

I totonu o le Leon ST FR, e lua mea e tu mai: avanoa ma ergonomics. Amata i le avanoa, o le van Sipaniolo e le gata e ofoina atu tulaga lelei o le nofoia ma se (matua) lelei ato ato ma 587 lita, e ofoina mai foi ia i tatou le tele o avanoa e teu ai, o nisi o latou e aoga tele, e pei o le tasi mo le telefoni.

NOFOA Leon ST FR
I totonu o le Leon ST FR, fomu na fa'aogaina, fa'atasi ai ma le mamanu fa'amaonia o le "uo" a le tagata fa'aoga.

O le ergonomics lelei i luga o le Leon ST FR e mafua, sili atu i mea uma, i se mamanu e faʻatatau i le faigofie o le faʻaoga. O fa'atonuga uma e fa'aalia i le mea o lo'o tatou fa'atalitali ai ma fa'atalosagaina fa'aletino fa'aletino e fa'aauau pea ona lagona lo latou i ai (fa'afetai SEAT).

NOFOA Leon ST FR
I totonu o le Leon ST FR o lo'o fa'aauau pea le fa'atonutonuina o le tau.

E tusa ai ma le lelei, o loʻo faʻaalia lenei mea i se fuafuaga lelei, aemaise lava i tulaga o le faʻapotopotoga, e mafua ai le toetoe lava a leai se pisa parasitic. E tusa ai ma meafaitino, matou te maua le sili ona vaivai, ma le manaia i le paʻi, i mea sili ona faigata, ae o ia mea uma e foliga mai o loʻo i ai se uiga lelei.

NOFOA Leon ST FR
O le ogalaau e iai le malosi o le 587 lita.

Mulimuli ane, o le infotainment system e faigofie ona faʻaoga (faʻafetai i le i ai o le tele o ki ala pupuu), ae e le natia ai se mea tuai faʻatusatusa i mea na maua i isi SEAT lata mai. Ae maise lava i tulaga o ata (o le ata o le ata e laʻititi laʻititi), ona na o le pau lea o le elemene i le Leon ST FR e faamanatu mai ai ia i tatou o lenei mea ua i ai ni "vati" i luga.

NOFOA Leon FR
O le infotainment system e faigofie ma faʻaogaina e faʻaoga.

I le uili o le SEAT Leon ST FR

O le taimi lava e nofo ai i le pulega a le Leon ST FR e faigofie ona maua se tulaga lelei avetaavale. O nofoa, e ui lava i le i ai o se "faigofie" foliga - e tusa ai ma foliga vaaia o loʻo i lalo ifo o loʻo faʻaogaina e Mégane ST GT Line, mo se faʻataʻitaʻiga - e faʻalelei ma faʻatasi ai ma le lagolago qb, ma o le uili e lelei le uu.

NOFOA Leon FR
E ui i o latou foliga faigofie, o nofoa Leon ST FR e faʻalelei ma ofoina atu se tulaga lelei o le lagolago pito i tua.

Ua amata nei, o le 1.5 TSI ma le 150 hp e mafai ai e le Leon ST FR ona ola e tusa ai ma le natura taʻaloga o lenei lomiga. O loʻo faʻatasi ma lenei afi o se atigipusa tusi lesona ono-saosaoa lea ua faʻamaonia e saʻo, laa lelei ma faʻatasi ma se lagona manaia (latalata, mo se faʻataʻitaʻiga, i le pusa o loʻo tuʻuina mai e le Mazda CX-3).

NOFOA Leon ST FR
Faatasi ai ma le 150 hp, o le 1.5 TSI o loʻo ofoina atu taʻaloga lelei i le van Sipaniolo.

I faaupuga faʻamalosi o le Leon ST FR ituaiga o faʻaalia uiga e lua. I le to'a ma le masani masani, e fa'alelei (tusa lava pe manatua o uili mata'utia 18" o lo'o i ai pa'u maualalo), va'aia ma saogalemu.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Ina ua matou filifili e suʻesuʻe le itu "FR" o lenei Leon, na tuʻuina mai ia i matou le taʻavale saʻo ma saʻo, faʻatasi ma se seti faʻapipiʻi lelei / faʻamautu, faʻamalosia i matou e suʻesuʻe le malosi o Leon ma faʻaalia ai se vaega sili atu le malie o le. le van Sipaniolo o lana amio e, sili atu i mea uma, aoga.

NOFOA Leon ST FR

O le paipa fa'ai'u fa'alua e fa'aalia ai uiga ta'aloga o lenei fa'ata'ita'iga.

Ma le mea mulimuli, e tusa ai ma le taumafaina, e aunoa ma se popolega tele, ae o sina toʻa, e faigofie ona latou savavali solo 6 i le 6.5 l/100 kilomita . Afai tatou te faʻatagaina i tatou lava e fiafia ma manaʻo e suʻesuʻe le gafatia o le Leon ST FR ma filifili i taimi uma mo le taʻavale "Sport", o le a latou faimalaga 11 l / 100 km.

NOFOA Leon ST FR

I nofoa pito i tua, o le Leon ST FR felauaiga ni tagata matutua se toʻalua ma le avanoa ma le mafanafana.

Pe sa'o le ta'avale mo a'u?

E moni e le o se fa'ata'ita'iga aupito lata mai i le vaega, peita'i, o le SEAT Leon ST FR 1.5 TSI o lo'o iai pea lona fa'amatalaga pe a filifilia se veni e sili atu le ta'aloga.

NOFOA Leon ST FR

Lelei fau, vateatea ma fa'aauupegaina lelei, o le Leon ST FR e tu'ufa'atasia lelei uiga e lua: o le tasi e masani ma fa'alelei ae o le isi e sili atu le malie ma le ta'aloga. O lea la, afai o loʻo e suʻeina se van taʻaloga, o le mea moni o le SEAT Leon ST FR o loʻo i ai nei, e pei o aso ua tuanaʻi, o se tasi o filifiliga autu e mafaufau i ai.

NOFOA Leon ST FR

Ua mae'a ma faigofie ona faitau le laulau fa'akomepiuta.

Ahh, ma afai e te le manaʻo e filifili mo le lomiga faʻapipiʻiina i le 1.5 TSI, SEAT faʻatau atu foi ma le 2.0 TDI ma tutusa le tau.

Faitau atili