O lo'o fa'ailoa mai e le Ford's ST teaser o lo'o lumana'i se… "Vave vevela"

Anonim

Se'i vagana ai le ulua'i augatupulaga o le Nissan Juke o lo'o i ai le Nismo version, o le "vitamined" versions o le B-SUV na iloga ona o lo latou toesea. E fia iloa, e oo lava i le manuia e iloa e le B-SUV. Ford, e ui i lea, e tatau ona vaʻaia le gafatia i lenei faʻailoga e pei ona faatoa faʻaalia ai se teaser e maua ai se faʻamatalaga fou. Puma ST.

O le ata pupuu o loʻo faʻaalia ai nisi faʻamatalaga o le SUV vevela fou ma faʻapipiʻi, mai le ST saʻo faʻamaonia i luga o le grille ma le uili uili, i moli faʻauluulu, e ala i le mamanu o uili, nofoa Recaro (faʻailogaina foʻi le ST acronym) ma e oʻo lava i. tatou fa'alogo i le afi o le masini i le lumana'i.

E mautinoa lava, ma ona o le sootaga vavalalata a le Puma ma le Fiesta, o le Puma ST fou o le a maua mai ana masini mai le Fiesta ST.

https://www.facebook.com/fordportugal/posts/10157149742828513

O lona uiga o le Ford Puma ST fou o le a faʻapipiʻiina i se tolu iline cylinders ma le 1.5 l malosi, e mafai ona tuʻuina atu le 200 hp o le malosi maualuga ma le 290 Nm o le maualuga maualuga. . O le faʻasalalauga, e pei o le Fiesta ST, e tatau ona nafa ma se tusi lesona ono-saosaoa gearbox ma o le axle taavale o le a na o le tasi, i luma.

E ui lava i le tele ma le tele o le Puma e tusa ai ma le Fiesta, o le Puma ST fou e tatau lava ona ofoina atu faʻamanuiaga faʻaaloalo. E pei o se faʻamatalaga, o le Ford Fiesta ST e oʻo i le 0-100 km / h i le 6.5s ma oʻo atu i le 232 km / h.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Ile tulaga masani, o le Ford Puma ua leva ona manatu o se tasi o B-SUV sili ona fiafia e ave, ma e foliga mai o le Puma ST fou o le a le faʻanoanoa i lenei tulaga. Manatua la matou faʻafesoʻotaʻi muamua i le pule o le 155 hp Ford Puma 1.0 EcoBoost:

E leai lava se aso mautinoa mo le tatalaina ma le tuʻuina atu o le faʻataʻitaʻiga fou, matou te iloa o le a mulimuli ane i lenei tausaga.

Ole 'au a Razão Automóvel o le a fa'aauau i luga ole laiga, 24 itula ile aso, ile taimi ole fa'ama'i ole COVID-19. Mulimuli i fautuaga a le General Directorate of Health, aloese mai femalagaaiga le manaʻomia. O le a mafai ona tatou manumalo faatasi i lenei vaega faigata.

Faitau atili