Ma na tupu ... Tesla ma tupe mama e sili atu i le 300 miliona tala

Anonim

Tesla ma tupe mama? Va'ai i le tala'aga o Tesla talu mai lona fa'avaeina i le 2003, o lo'o fa'ate'ia pea ona o lo'o tatala pea ona faitoto'a, ona o tupe mama e foliga mai e le mana'o i se mea e fai ma Tesla. Seia oo mai i aso nei, na o le "na sau mai le mumu" i le lua kuata o lona i ai ...

O le a le mea ua avea ai lenei faʻasalalauga o se faʻalavelave maualuga. Tesla lipotia tupe mama mai 314 miliona tala tupe mama (e sili atu i le 275 miliona euros) i le tuʻuina atu o taunuʻuga tau tupe mo le kuata lona tolu o le 2018 (Iulai, Aokuso ma Setema).

Elon Musk na "valoai" i faʻamatalaga talu ai, ma folafola atu foi se lelei lona fa kuata, lea e tatau ona matua faʻaitiitia ai le tele o gau na vaaia i le lua kuata muamua o le tausaga.

Fa'amaonia tupe mama

O tupe mama na maua i lenei kuata mulimuli e mafai ona faʻamaonia e ala i le faʻamautuina o le faiga o le gaosiga o le Faʻataʻitaʻiga 3, pe a maeʻa le maualuga o le gaosiga i le kuata muamua e lua, e masani lava i se auala vevesi ma faʻasalalauga.

O le fa-wheel drive AWD variant na folasia mai, lea ua uma ona gaosia le tele o le Model 3, ma e ui lava i le lavelave faaopoopo, na mafai e Tesla ona faatumauina le gaosiga o le Model 3 i le averesi o le 4300 iunite i le vaiaso, ma nisi tumutumu i luga aʻe o le. 5300 iunite.

Faatasi ai ma le eseesega o le AWD e sili ona gaosia, o le tau faʻatau masani o le Faʻataʻitaʻiga 3 ua siitia i le $60,000 , i le taimi lava e tasi na faʻasalalau ai e le faʻailoga le faʻaititia o le aofaʻi o itula i le taʻavale e gaosia, o lea ua maualalo ifo nai lo le Model X ma le Model S. Fa'ata'ita'iga 3 o tupe mama e sili atu i le 20% , o se tau ofoofogia.

Fa'asoa i la matou nusipepa iinei

$35,000 Tesla Model 3 i luga o le ala

I le tuʻuina atu o faʻaiʻuga, na faʻaalia ai foi o le aofaʻi o 455,000 faʻasalalauga na faʻasalalau ia Aokuso 2017, e itiiti ifo i le 20% na faʻaleaogaina. O le mea o loʻo totoe o le faʻaliliuina lea o faʻaagaga o totoe i faʻatauga, lea o le a saofagā ai suiga fou o le Faʻataʻitaʻiga 3 ua i luga o le ala, faʻapea foʻi ma le faʻalauiloaina o le faʻataʻitaʻiga i maketi faavaomalo (i fafo atu o Amerika i Matu), e pei o le maketi a Europa ( faamoemoe e taunuu i le ogatotonu o le tausaga a sau).

O le faʻaopoopoga muamua i le laina na faʻalauiloaina talu ai nei o se filifiliga fou pe a oʻo mai i le pusa maa. I le faʻaopoopoga i le filifiliga Long Range (uʻu umi) e mafai ai le 499 km o le tutoʻatasi, ma le Standard Range (vaega avanoa) ma le 354 km, o lea ua tatou maua le filifiliga. Tulaga ogatotonu (Medium course) lea e mafai ai ona 418 km.

Fa'ata'ita'iga 3

O le faʻaofiina o lenei filifiliga fou o lona uiga, e foliga mai, ma faʻalagolago i tweets a Elon Musk, o le faʻaiʻuga o le Long Range version ma uili taʻavale e lua, faʻatasi ai ma lenei filifiliga maa naʻo avanoa i luga o le AWD variants.

Ae faapefea le $35,000 Model 3? E mautinoa lava o loʻo agai mai, ma le aso e taunuu ai (maketi a Amerika) ua faʻatulaga nei mo se mea i le va o Fepuari ma Aperila 2019.

Fa'asoa i la matou Youtube channel.

Faitau atili