Ford ma Volkswagen. E mafai ona tu'ufa'atasia i le tafailagi?

Anonim

Iuni talu ai, Ford ma Volkswagen sainia se fa'amaufa'ailoga mo se faiga fa'apa'aga fa'atatau ile atina'eina o ta'avale fa'apisinisi. Muamua, e leai se mea e le masani ai iinei. O fa'alapotopotoga fa'apisinisi po'o tagata gaosi oloa o lo'o fa'aauau pea ona fa'apa'aga le tasi i le isi, pe mo le atina'eina o oloa fou, auaunaga po'o tekinolosi.

Ma e le o le faigapaʻaga muamua lea i le va o tagata tetele e lua - AutoEuropa, soʻo se tasi ...? Ae i totonu o le pepa lolomi o loʻo i ai faʻamatalaga e mafai ona avea ma amataga o se isi mea. E pei ona taʻua e le faʻamaumauga, o loʻo suʻesuʻeina e kamupani e lua ni poloketi i vaega eseese - e le naʻo taavale faʻapisinisi - faʻapea foʻi ma le faʻamoemoe e "sili atu le tautuaina o manaʻoga faʻaleleia o tagata faʻatau".

Alamanuia su'esu'e "sensors" na ova le mamafa i lenei fa'asalalauga. E tusa ai ma le Detroit Bureau, lea na tuʻuina atu le avanoa e oʻo lava i se tuʻufaʻatasiga i le va o kamupani e lua, Ford ma Volkswagen, e mafua ona o le taimi o mea na tutupu.

Ford F-150
Ford F-150, 2018

Fetu laina laina?

Afai i le tasi itu le Ford e foliga mai e leai se auala manino mo le lumanaʻi, faʻaalia ai le tele o faʻamoemoega, ae itiiti ni faiga faʻatino - e le gata i le faʻaogaina o le eletise, avetaʻavale tutoʻatasi ma e oʻo lava ile feʻaveaʻi ma fesoʻotaʻiga auaunaga -, le Volkswagen , i le isi itu, e le gata ina sili atu ona lelei le faʻamalamalamaina o lenei lumanaʻi, ae o le a iai foi se tulaga mautu i le maketi i Amerika i Matu o loʻo matua sailia - o se tulaga na sili atu ona faigata ona ausia pe a uma le Dieselgate - ina ua amata ona maua avanoa i le tele o F-150 manuia, Ranger lumanai ma isi SUV lauiloa.

Fa'asoa i la matou nusipepa iinei

I se isi faaupuga, e leai se eseesega tele mai talanoaga na faia i aso ua mavae ma le FCA, aua o le a maua ai le avanoa i le Ram ua faʻateleina le malosi ma le faʻateleina o le Jeep i le lalolagi. E le gata i lea, o le agai i lalo o le tau o sea Ford i taimi lata mai e mafai ona avea ma avanoa lelei mo Volkswagen e faʻaopoopo i se tau taugofie.

Volkswagen I.D. pisapisao

Ford, e le gata i lea, o loʻo tauivi i tulaga eseese o le lalolagi, e pei o Europa, Amerika Latina ma Saina, i le mea tonu e malosi ai Volkswagen. I totonu o Europa aemaise lava, faʻateleina faʻafitauli ma Brexit, ona o le United Kingdom o lona maketi autu i lenei konetineta, o se atunuʻu o loʻo i ai foi iunite gaosiga.

o le faafitia

Ford, peitaʻi, ua uma ona faʻamaonia ia tala. I lana tautalaga i le Motor1, na taʻua ai e se sui o le Ford e faapea "o Volkswagen ma Ford sa matua manino lava: soʻo se faiga faʻavae e le aofia ai maliega o le auai, e aofia ai le fesuiaiga o sea".

E i ai fa'alavelave moni lava i le mauaina o lenei avanoa - o le teenaina o le aiga Ford, lea o lo'o umia pea le malosi tele e fai ai filifiliga i totonu o le kamupani; faʻapea foʻi ma eseesega faʻaleaganuʻu i le va o nei kamupani o loʻo i itu uma e lua o le Atelani - o se tasi o mafuaʻaga o le vaeluaga mai DaimlerChrysler, mo se faʻataʻitaʻiga.

Ae ui i lea, o le vavalalata vavalalata i le va o Ford ma Volkswagen atonu e le sili atu nai lo le galulue faʻatasi i nisi o poloketi, e pei ona taʻua i le faʻamatalaga o le malamalama, e pei ona uma ona tupu i le taimi ua tuanaʻi ma MPV i Palmela. Ma afai e faʻalolotoina le mafutaga, o le tuʻufaʻatasiga e mafai ona avea ma se faʻataʻitaʻiga tuʻu ese (mo le taimi nei) ma mulimuli i se faʻataʻitaʻiga tutusa i le tasi na amataina le vavalalata i le va o Renault ma Nissan.

Faitau atili