Toe fa'afo'i tauofo i le BMW ma le fa'amata'u o le toe manatua i Volkswagen

Anonim

I le tulaga o BMW ma e tusa ai ma le nusipepa Siamani o Frankfurter Allgemeine Zeitung, o le toe manatua e aofia ai, i le aofaʻi atoa, e tusa ma le 324,000 taʻavale e iai masini tiso, o loʻo faʻasalalau i Europa naʻo ia.

Ae mo le faʻafitauli lava ia, o loʻo nofo i totonu o se faaletonu na iloa i totonu o le faʻaogaina o le kesi kesi (EGR) ma ua uma ona mafua, i Korea i Saute, e sili atu i le 30 afi afi i totonu o taavale i lenei tausaga naʻo le BMW e tatau ona valaau 106,000 ta'avale fa'atau atu i lea atunu'u i falea'oga.

O le faʻafitauli e taoto faʻapitoa i le EGR refrigerant . E tusa ai ma se faʻamatalaga mai le BMW, o nai vaega itiiti o le pusaaisa e mafai ona tafe ma faʻaputu i le EGR module. A tu'u fa'atasi ma le kaponi ma le suau'u palapala, e mafai ona fa'amumu ma mafai ona mu pe a fa'aalia i le maualuga o le vevela o le kasa. I tulaga e seasea ona tupu, e mafai foi ona liusuavai le faagaau o totonu, lea e mafai ona taitai atu ai, i tulaga sili atu ona ogaoga, i le afi o le taavale.

BMW 520d Dingofeng lomiga Korea i Saute
BMW na ausia le 10 miliona 5 Series faʻatau atu i le lalolagi ma se iunite faʻatau atu i Korea i Saute, o le faʻasologa faʻapitoa o le Dingolfing Edition - o se faʻamatalaga i le fale gaosimea o loʻo gaosia ai le faʻataʻitaʻiga.

O fea faʻataʻitaʻiga e aʻafia?

O le tulaga i Korea i Saute na taʻitaʻia ai le BMW e faʻalautele le toe faʻafoʻi atu i Europa, e ui lava e ofo fua. O le Siamani brand ua uma ona faʻasalalau faʻataʻitaʻiga atonu na aʻafia, lea o le a iloiloina ai le EGR modules ma, pe a manaʻomia, suia i se mea fou.

O faʻataʻitaʻiga o le BMW 3 Faʻasologa, 4 Faʻasologa, 5 Faʻasologa, 6 Faʻasologa, 7 Faʻasologa, X3, X4, X5 ma le X6 faʻapipiʻiina i le afi afi tiso e fa, gaosia i le va o Aperila 2015 ma Setema 2016; ma le masini Diesel ono-vau, na gaosia i le va o Iulai 2012 ma Iuni 2015.

Volkswagen: o se faʻafitauli… eletise

Ae ui i lea, i le Volkswagen Group, o le faʻafitauli e ese ma e aʻafia ai le faʻapipiʻiina o le eletise ma le hybrid taʻavale ma i totonu o se mea, aemaise lava, faʻaaogaina i le faʻaaogaina o taavale - cadmium, o se uʻamea e manatu e faʻaleagaina ma faʻasaina mo le faʻaaogaina i taavale.

Volkswagen Golf GTE Potukale
O le Volkswagen Golf GTE, lea na maua e Razão Automóvel le avanoa e faʻataʻitaʻi ai, o se tasi lea o faʻataʻitaʻiga o le a ufiufiina e le toe manatua e mafai.

Mo le taimi nei, o le fa'ai'uga toe fa'amanatu e fa'alagolago i le Federal Authority for Motorized Transport of Germany (KBA), lea e mafai ona faʻamalosia 124 afe taʻavale e valaʻau i le mafutaga faaleaoaoga, e aofia ai le e-Golf, e-Up, Golf GTE ma Passat GTE. I le faʻaopoopoga i faʻataʻitaʻiga hybrid Audi ma Porsche, o loʻo faʻaogaina le faiga tutusa.

0.008g o le popole

E tusa ai ma lipoti mai le Wirschaftwoche, o le Volkswagen Group o le a iloa le faʻafitauli i le 20th o Iulai ma, vave, logoina pulega Siamani.

O loʻo taʻua foʻi e le faʻasalalauga o le faʻafitauli o loʻo nofo i le 0.008 g o le cadmium o loʻo i ai i uta taʻitasi ma, e ui lava o le uamea e le o iai se lamatiaga i le tagata faʻaoga, ona e matuaʻi atoatoa, o le popolega e fesoʻotaʻi ma le aʻafiaga o le siosiomaga o lenei vailaʻau. elemene o le ai ai, pe a oʻo atu taavale i le iuga o latou olaga ma e tatau ona faʻatautaia.

Volkswagen e-Golf
E na o le 0.008 g o le cadmium, ae i le taimi lava e tasi, o pauna ma pauna o le ulu o le Volkswagen Group.

fa'afitauli ua uma ona foia

I le taimi nei, Volkswagen ua amata ona faʻatonu le vaega o loʻo fesiligia mai se isi faʻatau, lea e le faʻaaogaina le cadmium i lona gaosiga. O le mea lea na faʻamutaina ai le faʻalavelaveina o le gaosiga na faʻatonuina, mai le taimi na iloa ai le tulaga.

Fa'asoa i la matou Youtube channel.

Faitau atili