Manu fe'ai. O le Peugeot 106 ma le 500 horsepower ma le uili pito i luma na'o.

Anonim

Afai i le taimi ua tuanaʻi na fai mai e le mafai e se uili i luma ona taulimaina le sili atu i le 250 horsepower, o le taimi nei o loʻo i ai a tatou mega-hatch ma sili atu i le 300 horsepower. Ma e mafai ona latou faʻatoʻilaloina le Nürburgring, i se auala faʻatonutonu ma aoga, faʻatasi ai ma le naʻo le axle pito i luma. E foliga mai e faigofie lava…

Ae faapefea lenei mea? E foliga mai o le Peugeot 106 Maxi Kit Car, o le tauvaga faʻataʻitaʻiga o le tamaʻi SUV Farani, lea na auai i le tele o faʻasalalauga i le faaiuga o le seneturi talu ai. O lenei faʻataʻitaʻiga na faʻaaogaina se afi 1.6 atmospheric 180 horsepower ma mamafa naʻo le 900 kilokalama.

Ae o le Peugeot 106 i lenei vitio faaopoopo se turbo i le 1.6 afi, e mafua ai 500 solofanua ma i totonu o se masini manava afi. E le mafai e le au pito i luma ona taulimaina le tele o solofanua. E leai se mea e taofia ai le tagata lava ia e mafai ona tatalia.

E LE'I MISIA: E mana'omia oe e le Mafua'aga Ta'avale

E mafai ona tatou vaaia le faigata o le pailate i le tuu uma o solofanua i luga o le eleele, i se taua faifaipea ma le foeuli, e oo lava i le laa “malulu” i luga o le saoasaoa. O le vitio e amata i le lua minute, lea e mafai ai ona tatou vaʻai i le galuega a le pailate i se taumafaiga e pulea le masini.

I le agai atu i le faaiuga, o loʻo i ai vaaiga i fafo, lea e mafai ai ona e vaʻaia le faigata o le faʻaogaina o le taʻavale i le itu saʻo, e oʻo lava i se laina saʻo. Ma o le afi e mata'utia.

Faitau atili