Ole numera o "supercars" o le World Rallycross

Anonim

Malosi, malosi tele. O le vaega "supercar" o le Rallycross World Championship o loʻo i ai le aoga o le tuʻufaʻatasia o faʻataʻitaʻiga e maua mai i le faʻatasi ma "steroids in turbo" ma nisi o avetaavale sili ona lelei i le talafaasolopito o le WRC - faatasi ai ma isi avetaavale na tupu aʻe i lenei aʻoga.

O loʻo matou talanoa e uiga ia Peter Solberg ma Sebastien Loeb - faʻaiva taimi o le siamupini o le lalolagi. Ae e tele atu mea taua: Ken Block, le Amerika o le lauiloa "gymkhanas" poʻo Mathias Ekstrom ma Timo Scheider, DTM avetaavale.

O nei igoa o loʻo tuʻufaʻatasia e taavale taʻavale uma, ma le 2.0 lita turbo afi o le 600 hp, e mafai ona faʻataunuʻuina le 0-100 km / h i le na o le 1.9 sekone. Pe i se isi faaupuga, o mea uma mo se faʻaaliga e manatua pea.

O nei masini ma avetaavale o le a fetaui le tasi ma le isi i le aso i le taamilosaga a Montalegre, o se tasi o taamilosaga sili ona faigata ma tekinolosi i le siamupini. Ma ina ua maeʻa aʻoaʻoga ananafi ma faʻailoga, o le aso nei o le aso e "sikoa".

Ma e mafai ona e mulimuli i se vaega o le gaioiga ma tua atu o vaaiga o lenei World Rallycross mea na tupu i luga o eleele o le atunuʻu e ala i la matou Instagram - kiliki iinei.

560 cv e menos de 2 segundos dos 0-100km/h | #montalegreRX #awd #turbo #rally #razaoautomovel #montalegre #portugal

Uma publicação partilhada por Razão Automóvel (@razaoautomovel) a

Iloa numera o vaega uma i lenei fa'amatalaga:
Supercar Rallycross
Supercar Rallycross

Faitau atili