Sui i le Mazda CX-5 fa'atasi ai ma le fa'avae ta'avale uili tua? E foliga mai

Anonim

O faamoemoega mo le sui o le Mazda CX-5 e le mafai ona maualuga atu ona o le faufale sili ona fa'atau atu fa'ata'ita'iga mo le tele o tausaga.

O faʻamatalaga muamua e uiga i le tupulaga lona tolu o le CX-5 ua amata nei ona faʻaalia. e tatau ona fa'aalia i luga o le maketi i le 2022 , i le lima tausaga talu ona faʻalauiloaina le lona lua o augatupulaga - o le augatupulaga muamua o le CX-5 sa na o le lima foi tausaga i luga o le maketi.

O le mea muamua e uiga i lou tofiga. O le resitalaina o le tele o pateni e le Iapani e taʻu mai ai o le sui o le Mazda CX-5 e mafai ona taʻua o le CX-50. I lenei auala, e mafai ona ogatusa ma le CX-30, o le SUV muamua o le ituaiga e faʻaaogaina le igoa alphanumeric ma mataʻitusi e lua ma numera lua.

Mazda CX-5 2020
O le CX-5 ua faʻafouina talu ai nei, ma ua faʻamoemoe e tumau i luga o le maketi mo le isi lua tausaga.

RWD fa'avae ma afi fa'aigoa ono-koli? ✔︎

Ae ui i lea, o le mea sili ona fou e le o taoto i lona igoa, ae i le faavae o le a tu ai ma i totonu o afi o le a faʻatasi ma ia.

Fa'asoa i la matou nusipepa

E le pei o le faʻataʻitaʻiga o loʻo iai nei, o loʻo faʻavae i luga o se faʻataʻitaʻiga taʻavale i luma, o le sui o le Mazda CX-5 e faʻamoemoeina e faʻavae i luga o le faʻamautu fou faʻataʻavalevale (RWD) o loʻo atiaʻe e Mazda. I le faaopoopo atu i fesuiaiga ma le taʻavale tua-uila, o se SUV ma e pei ona tupu i aso nei, faʻamoemoe foʻi suiga faʻatasi ma taʻavale e fa uili.

Ae sili atu, i lalo o le pulou e tatau foi ona tatou maua ai ni atinaʻe fou faʻapitoa e pei o ni afi fou e ono-silinder - lea ua uma ona faʻaleleia - penisini ma tiso, lea o le a faʻapipiʻi ai le fa-silinder iunite.

O faʻamatalaga mo le laina fou ono-silinder e tumau pea e faʻamaonia, ae mo le taimi nei, o tala o loʻo taʻu mai ai o le afi penisini o le ai ai le 3.0 l malosi ma o le a faʻaogaina le tekonolosi SPCCI o loʻo maua i le Mazda3 ma CX-30 Skyactiv-X, faʻapipiʻiina e se faiga 48 V mild-hybrid. Diesel e mafai ona sili atu le maualuga, faʻatasi ai ma le 3.3 l, e fesoʻotaʻi foʻi ma le faʻaogaina o le mili-hybrid system.

Afai o nei mea uma e foliga mai o le déjà vu, e mafua ona na matou lipotia muamua, ae e tusa ai ma le sui o le Mazda6, lea e iai foʻi le aso faʻasaʻo mo le 2022.

O le naunautaiga o le Mazda e siitia lona tulaga maketi ua lauiloa. O le atinaʻeina o lenei tulaga fou ma afi o se faʻamaoniga o lena mea. O sui o le Mazda6, CX-5 ma, e foliga mai, o le tele CX-8 ma le CX-9 (e le faʻatau atu i Europa) faʻatasi ai ma lenei meafaigaluega, faʻasino saʻo maa i faʻailoga faʻapitoa, lea e faʻaoga i fofo tutusa pe tutusa.

Faitau atili