Fai mai Porsche leai i le aveta'avale tuto'atasi atoa i ta'avale

Anonim

I tausaga talu ai nei, e tele naua tala e uiga i ai ta'avale tuto'atasi . Na amata i taavale e taofi na o latou lava ae o lea ua tatou oo i le tulaga e faasino atu ai valoaga i se lumanai o le a na o ni pasese i totonu o le tatou lava taavale.

Faafeagai ma lenei paradigm gaogao o lagona le Porsche filifili e fai atu… e sau o ia ! O le tali atu a le Siamani brand na sau e ala i le Pule Sili o le faailoga mo le maketi i Amerika i Matu, Klaus Zellmer, o le i luga o le laina o le "Rennsport Reunion VI" na faamatalaina le Va'aiga Porsche i le vaitau o le aveta'avale tuto'atasi.

E tusa ai ma Klaus Zellmer Porsche faamoemoe e taofi pedal , Le uili ma, pe a mafai, i le pusa tusi lesona , e ui lava i le vavalo o le faʻaogaina o nisi o tekinolosi faʻatautaia tutoʻatasi. O nei mea uma e mafai ai, e tusa ai ma le pule faʻailoga, e "fesoʻotaʻi" i le taavale.

kalena Porsche
Porsche 911 GT3

Laasaga 3 ma le 4 ole aveta'avale tuto'atasi e lelei, ole la'asaga 5 e tele naua

O le mea o loʻo fuafua Porsche e fai i ana faʻataʻitaʻiga i le lumanaʻi o le ofoina atu lea i lē e ona le filifiliga e ave le taavale i soʻo se taimi latou te mananaʻo ai. E ui lava i lenei mumusu e tuto'atasi atoatoa ana fa'ata'ita'iga, ua fuafua Porsche e fa'aauupegaina ana ta'avale i faiga ta'avale tuto'atasi o tulaga 3 pe tusa lava tulaga 4 , ae aua le tulaga 5 (tulaga e leai ni pedal po o se uili o le taavale).

Fa'asoa i la matou nusipepa iinei

E ui ina iloa e Klaus Zellmer o le fesoasoani ma le aveta'avale tuto'atasi faiga fesoasoani i le aveta'avale i tulaga tau feoaiga, na taʻua ai e le pulega e musu le ituaiga e aveese atoa le tagata e ona mai le puleaina o le taavale, e pei o isi tulaga e manaʻo le faʻailoga e faʻatagaina le avetaavale e maua le fiafia mai le gaioiga faigofie o le avetaʻavale.

Pe o le ituaiga Siamani o le a manuia pe filifili foi e tausia pea lenei tulaga e le o mautinoa, ae afai e faʻamaonia, e tasi lava le mea e tatau ona matou fai atu ai i Porsche, e fai ma sui o penisini uma: faafetai tele!

Fa'asoa i la matou Youtube channel.

Faitau atili