Ua faia e Bosch talafatu Hollywood o se mea moni

Anonim

O le lumanaʻi o aso nei. O ta'avale o lo'o iai le tekonolosi Bosch ua mafai nei ona ta'avale otometi. O ta’avale e pei o le K.I.T.T ua avea nei ma mea moni.

O Hollywood na muamua faia: i le 1980s, na fausia ai e le fale miti le faʻasologa o gaioiga "Knight Rider" lea e faʻaalia ai se taavale tautala ma - sili ona taua - tutoʻatasi i lana taʻavale, o le Pontiac Firebird Trans Am e taʻua o KITT.

FESOASOANI: Sau ma matou e inu sua karite ma talanoa e uiga i taavale. Fa'asa'o?

Toeitiiti atoa le 30 tausaga mulimuli ane, o le aveta'avale otometi ua le toe avea ma se televise faʻanoanoa. "O loʻo faia e Bosch tala faʻasaienisi o se vaega o le mea moni, tasi laʻasaga i le taimi," o le tala lea a Dirk Hoheisel, sui o le Bosch Management Board. O taʻavale faʻapipiʻiina i tekinolosi Bosch ua uma ona mafai ona ave otometi ma ave faʻatasi i nisi tulaga, e pei o le mamafa o taavale poʻo pe a paka. O se tasi o le tele o fofo na tuʻuina atu i le Vehicle Intelligence Market i le taimi o le CES, o loʻo faia i Las Vegas.

Bosch_KITT_06

I le avea ai o se tasi o kamupani pito sili ona tele e tuʻuina atu fofo feʻaveaʻi, o Bosch o loʻo galue i luga o le galuega avetaʻavale otometi talu mai le 2011 i nofoaga e lua - Palo Alto, Kalefonia ma Abstatt, Siamani. O 'au i nofoaga uma e lua e mafai ona tusi i luga o se feso'otaiga i le lalolagi atoa e sili atu nai lo le 5,000 Bosch engineers i le tulaga o faiga fesoasoani avetaavale. Ole fa'aosofiaga ile atina'e a Bosch ole saogalemu. E tusa ma le 1.3 miliona tagata feoti i luga o auala e tutupu i tausaga taʻitasi i le lalolagi atoa, ma o loʻo faʻaauau pea ona faʻateleina. I le 90 pasene o mataupu, o mea sese a tagata o le mafuaʻaga lea o faʻalavelave.

Mai le va'aiga taofi fa'afuase'i i fesoasoani tau ta'avale

O le fa'amaloloina o aveta'avale mai le aveta'avale i tulaga ogaoga o feoaiga e mafai ona fa'aolaina ai ola. O suʻesuʻega o loʻo fautua mai ai i Siamani, e oʻo atu i le 72 pasene o feteʻenaʻiga uma i tua e iʻu ai i le oti e mafai ona alofia pe a faʻapipiʻiina taavale uma i le Bosch's emergency braking system. E mafai fo'i e aveta'avale ona taunu'u ma le saogalemu ma fa'aitiitia le popole e fa'aaoga ai le fesoasoani a le Bosch. I le saoasaoa e oo atu i le 60 kilomita i le itula, o le fesoasoani e otometi lava ona taofi i le mamafa o taavale, faatelevave, ma taofia le taavale i lona ala.

Faitau atili