Lamborghini Huracán ma sili atu i le 300 afe kilomita mo le faʻatau. Pe o le a avea ma faamaumauga?

Anonim

I le avea ai o se tulafono, o se taavale taʻaloga sili e pei o le Lamborghini Huracán e le "'aina" kilomita e pei o isi tagata o le aiga, ae ui i lea, o loʻo i ai tuusaunoaga ma o le faʻataʻitaʻiga o loʻo tatou talanoa ai i le asō o se tasi o ia mea. O le Lamborghini Huracán lea e silia ma le 300 afe kilomita!

E mafai faapefea? Faigofie. O le alu ese mai le laina gaosiga i le 2015, o lenei Huracán talu mai lena taimi na faʻaaogaina e le kamupani Royalty Exotic Cars o Las Vegas, lea e faʻamaoni i ... mautotogi taʻaloga taʻaloga.

Faʻaofiina i totonu o se vaʻa na i ai muamua faʻataʻitaʻiga e pei o le Lamborghini Aventador (na mu), o le McLaren 650S (lea na mu foi) ma le Ferrari 458 (lea e manaʻomia ai le fitu gearboxes (!)), o lenei Huracán o se faʻataʻitaʻiga o le tetee .

Lamborghini Huracán

Tele kilomita ae itiiti lava malepe

E le pei o ona "uso vaʻa" i Royalty Exotic Cars, o le Lamborghini Huracán na faʻaputu kilomita e aunoa ma ni faʻafitauli tetele seʻia oʻo atu. o le faailoga mataʻina o le 188,000 maila, e tusa ma le 302,000 kilomita.

Fa'asoa i la matou nusipepa

I luga o le lima tausaga faigata o galuega, na manaʻomia e Huracán se atigipusa (suia pe a ma le 12,000 kilomita talu ai), maua se faʻaleleia atili o le faʻamalologa mai le JRZ ma mafatia i se faʻalavelave faʻafuaseʻi i se paka taʻavale.

E le gata i lea, e tusa ai ma lona tagata faʻatau, Houston Crosta, o le tausiga o loʻo totoe e aofia ai le suia o le suauu i le 5000 maila (tusa ma le 8000 kilomita).

Lamborghini Huracán

O totonu e foliga mai na tu lelei i le (malosi) faʻaoga.

E fia le tau?

Fa'asalalau i luga ole eBay, o le Lamborghini Huracán e sili atu i le 300,000 kilomita, masalo o le Huracán ma le tele o kilomita i le lalolagi atoa, o loʻo faʻatau nei mo le 130 afe tala (tusa ma le 118,000 euros).

Lamborghini Huracán

E foliga mai o loʻo lelei le faʻaleleia, o loʻo tumau pea le vaʻaia pe o le a le tulaga o loʻo i ai le 5.2 V10 faʻanatura ina ua maeʻa le taʻavale lea e silia ma le 1900 tagata.

Ole 'au a Razão Automóvel o le a fa'aauau i luga ole laiga, 24 itula ile aso, ile taimi ole fa'ama'i ole COVID-19. Mulimuli i fautuaga a le General Directorate of Health, aloese mai femalagaaiga le manaʻomia. O le a mafai ona tatou manumalo faatasi i lenei vaega faigata.

Faitau atili