Le sui o le Nissan 370Z e mafai ona vaaia i luga o le vitio

Anonim

Ina ua mavae le tele o tala ma le afa o faamaoniga, ua avea nei ma mea moni. O le sui o le Nissan 370Z na faʻaalia, mo le taimi muamua, i se ata vitio aloaia.

O le vitio na lolomiina i le faaiuga o se tasi o konafesi sili ona taua na faia e Nissan i taimi talu ai nei, lea na ia faʻaalia ai lana fuafuaga. Nissan Next mo tausaga a sau (2020-2023) , o lona fa'amoemoe autu o le alu ese lea mai le vaitau fa'alavelave o lo'o e feagai nei ma toe fo'i atu i se tulaga mautu ma… manuia tau tupe.

Faatasi ai ma mataupu eseese na talanoaina, e le mafai ona misi le tasi e tuuto atu i faʻataʻitaʻiga e faʻatumu ai le gaosiga o le gaosiga, ma e ui lava i le lumanaʻi e taulaʻi atu i faʻataʻitaʻiga eletise ma crossovers / SUV, na manino lava o le peti i luga o taavale taʻaloga "matua" o le. faaauau.

nissan z 2020 teaser

Ma o le sui o le Nissan 370Z o loʻo i ai ia i latou, o loʻo faʻamoemoe e iloa i le maualuga o tumutumu i le 2022.

O le vitio o se "faʻataʻitaʻiga pasi", pe sili atu, o faʻataʻitaʻiga i le lumanaʻi e faʻalauiloa e Nissan i tausaga a sau. E tele felauaiga, SUVs ma e oʻo lava i pikiapu e mafai ona tatou vaʻaia - matou te maua foi se vaaiga o le tupulaga fou o Qashqai.

Fa'asoa i la matou nusipepa

Ae o le i'uga o le ata pupuu o le mea sili ona faate'ia o lo'o fa'aagaga pe a tatou o'o atu i le talaaga o le sui o le Nissan 370Z. O le coupé e taʻimua i le vitio, lea e mafai ai ona tatou vaʻavaʻai i le toe faʻatulagaina o le "Z" i luga o lona pou C i le auiliiliga, aʻo alu ese le mea puʻeata, faʻaalia isi mea fou a le gaosiga.

nissan z 2020 teaser

Ua fa'amaonia tala o le Z i le lumana'i - matou te le'o iloa lava po'o le a le igoa fa'ai'u - o le a faia i luga o fa'aaliga sili atu ona fa'aosofia o le Z muamua o mea uma, le 240Z. Fa'aaliga e sili atu ona va'aia pe a tatou va'aia moli i luma o le ao ma ta'amilosaga lapotopoto.

Le (matua itiiti) tatou iloa o le sui o le Nissan 370Z

E ui lava i lea fa'aaliga, e leai se mea na fa'alauiloa e uiga i le ta'aloga ta'aloga lava ia. Ua faailoa mai e tala e faapea o le sui o le Nissan 370Z, mai se vaaiga tau pulea, e mafai lava ona malolo i luga o le faavae lava e tasi e pei o le 370Z nei.

nissan z 2020 teaser

E leai foi se faʻamatalaga aloaia i luga o mea o loʻo natia i lalo o le pulou umi o le taʻavale taʻaloga fou. Atonu na tuua e Nissan se faʻamatalaga taua i lenei autu ina ua faʻaalia le faʻataʻitaʻiga Nissan 370Z Poloketi Clubsport 23 ile 2018 ile SEMA. O lenei mea na suia ai le 3.7 V6 faʻanatura o le 370Z Nismo mo le 3.0 V6 Turbo faʻaaogaina i le Infiniti Q50 ma le Q60, sili atu i le 400 hp pa puipui.

O le afi lea o le lumana'i Z?

Afai o lea, e mafai e le Z fou ona manatu o ia o se tasi o tauvaga autu mo le Toyota GR Supra, lea, ia tatou manatua, e sau faʻapipiʻiina i totonu o le laina ono-silinder poloka, 3.0 l o le malosi, ma le turbocharger, e mafai ona tuʻuina atu. 340 hp i Europa ma 387 hp i Amerika i Matu.

E oʻo atu i Europa?

O le isi fesili mataʻina pe o le a tatou vaʻai i le sui o le Nissan 370Z o loʻo faʻatau atu i Europa. O le Nissan Next fuafuaga o loʻo faʻaalia ai o le i ai o le faʻailoga i le konetineta o Europa o le a laʻititi, e taulaʻi tonu i le faʻatau atu o crossovers ma SUVs - Juke, Qashqai ma le Arya fou, 100% eletise eletise. Mata e iai se avanoa mo se Z fou i fuafuaga a Europa? Talosia ia faapena.

Ole 'au a Razão Automóvel o le a fa'aauau i luga ole laiga, 24 itula ile aso, ile taimi ole fa'ama'i ole COVID-19. Mulimuli i fautuaga a le General Directorate of Health, aloese mai femalagaaiga le manaʻomia. O le a mafai ona tatou manumalo faatasi i lenei vaega faigata.

Faitau atili