ID.4 GTX. I le aso 28 o Aperila o loʻo faʻaalia ai le taʻaloga o le ID.4

Anonim

GTI, GTE, GTD ma le GTX. O le "aiga o acronyms" o loʻo faʻaogaina e Volkswagen e faʻailoa ai ana taʻaloga taʻaloga o le a faʻatupulaia ma o le matafaioi mo le amataina o le acronym fou e pau i luga o le Volkswagen ID.4 GTX.

Volkswagen muamua 100% faʻataʻitaʻiga eletise e faʻaalia ai se taʻaloga taʻaloga, e le o iloa lava pe o afea o le ID.4 GTX o le a taia ai le maketi, ae o loʻo i ai se aso mo lona tatalaina: Aperila 28th.

E tusa ai ma lenei fa'apuupuuga fou, Klaus Zellmer, sui o le Maketi ma Fa'atau Fono o le fa'ailoga, fai mai: "O mataitusi GT ua tu mo le fiafia i le avetaavale mo se taimi umi. I le taimi nei, o le "X" o le a fausia le alalaupapa i le gaioiga o le lumanaʻi".

Volkswagen ID.4 ID.Light
O le ID.4 o le a avea muamua ma Volkswagen e fa'aoga le fa'apuupuuga GTX.

mea ua uma ona tatou iloa

E ui lava o le tatalaina o le ID.4 GTX o loʻo faʻatulagaina mo ni nai aso ma o se teaser ua faʻasaʻolotoina, o le tele o faʻamatalaga e uiga i le taʻaloga o le ID.4 o loʻo tumau pea "i le mea lilo o atua".

Ae, o tala e faapea o le ID.4 GTX fou o le ai ai se afi eletise lona lua (i luma) lea o le a mafai ai ona i ai le taʻavale uma.

Ae mo numera, matou te leʻi teʻi ona e tutusa i latou o le "tausoga" Skoda Enyaq iV RS. , i se isi faaupuga, 306 hp e mafai ai ona e faatelevaveina mai le 0 i le 100 km / h i le faanatinati 6.2s ma oʻo atu i le saoasaoa maualuga o le 180 km / h.

Ina ia faʻamaeʻaina nei mea uma, o le Volkswagen ID.4 GTX e tatau ona i ai se foliga sili atu ona malosi, o se saini faʻamalamalama faʻapitoa, se faʻamalologa taʻaloga ma toe faʻaleleia taofi.

Faitau atili