SEAT o loʻo faʻaauau pea ona seti faʻamaumauga faʻatau

Anonim

Ina ua maeʻa le ono masina sili ona lelei o lona talafaasolopito, lea na faʻatupulaia ai le faʻatauga 20.1% faʻatusatusa i le vaitaimi tutusa i le 2017, o le NOFOA fa'ai'u le afa muamua o le 2018 ma le aofa'i o 324 700 taavale na tuʻuina atu.

O lenei numera e sili atu nai lo le semesa sili ona lelei e oʻo mai i le taimi nei, ma na amata mai i le 2000, ina ua tuʻuina atu e le kamupani Sipaniolo le aofaʻi o 324,400 taʻavale.

E tusa ai foi ma fuainumera ua faalauiloa nei e le SEAT lava ia, i se faamatalaga, i le masina mulimuli o Iulai lava ia, na siitia ai le faatauina atu i le 35.7%, ma oo atu i le 52,700 iunite na faatau atu. O iinei foi, e sili atu nai lo le mea sa i ai, seia oo mai i aso nei, o Iulai sili i lona talafaasolopito - na oʻo i le 2001, ina ua tuʻuina atu le aofaʻi o 46,400 taʻavale.

O le siʻitia o faʻatauga talu mai Ianuari ua avea ai i matou ma faʻailoga faʻateleina faʻatupu lautele i Europa. SEAT o loʻo i ai faʻamaumauga faʻatau oloa, faʻafetai i le osofaʻiga o faʻataʻitaʻiga fou e pei o le Ateca ma Arona. I aso nei, o le tasi i le tolu o taavale matou te faʻatau atu o se SUV, o se mafutaga o le a tuputupu aʻe i masina a sau ma le tuʻufaʻatasia o Arona ma le faʻalauiloaina o Tarraco.

Wayne Griffiths, Sui Peresetene SEAT o Fa'atauga

Peleseuma e taʻitaʻia le tuputupu aʻe

O le sao i nei taunuʻuga o se faʻaleleia tele i le faʻatinoga o le faʻailoga Sipaniolo i maketi o loʻo faʻagaioia ai. O le tele o latou, e tusa ai ma le SEAT, ma le tuputupu aʻe i luga atu o le 20%.

O le tulaga lea, i Europa, i Peleseuma (+ 45.4%), Italia (+ 27.1%), Netherlands (+ 26.6%), Ausetalia (+ 24.0%), Siamani (+ 26.4%), United Kingdom (+ 23.5%) %), Farani (+23.2%) ma Potukale (+22.2%). Faatasi ai ma le maketi Sipaniolo o loʻo faʻaauau pea, e ui lava i lea, e avea ma mea e sili ona faʻatau atu ai le SEAT, faʻatasi ai ma le aofaʻi o 72 900 iunite na tuʻuina atu, e tutusa ma le tuputupu aʻe o le 16% i le ono masina muamua o le 2018.

Fa'asoa i la matou Youtube channel.

Faitau atili