O le aso na tu ai pea le Mercedes-AMG G63 6×6 e le mafai ona taofia...

Anonim

I le taimi o loʻo saunia ai e Mercedes-Benz le faʻalauiloaina, ua i ai i le isi Detroit Motor Show, o le augatupulaga fou o le sili ona mataʻina ma faʻavasegaina o ana taʻavale uma, lea e faʻatatau i tomai mai se isi lalolagi, o se vitio, muamua na faʻaalia e ala i le fesoʻotaʻiga faʻaagafesootai Instagram, tuʻu, i luga o le eleele, tomai o se Mercedes-AMG G63 6 × 6.

E le masalomia, o se tasi lea o talosaga sili ona lelei mo le le pipii, po o fea lava e i ai, ae o loʻo i ai tapulaʻa - o nai mita lelei o le kiona o loʻo faʻaalia ai lenei ...

O le faʻataʻitaʻiga e le o se "masini temoni" e pei o le Mercedes-AMG G63 6 × 6 e mafai ona tu i le mana o elemene, e le gata i lea, e matua manino lava i se tasi o vitio matou te faʻaali atu ia te oe iinei, ma o le lomiga Road & Na tatala muamua le Track. Ma o lena, e ui lava e le o faʻaalia le taimi na osofaʻia ai e le "masini" le vaomatua o Cortina d'Ampezzo, i Italia, o loʻo faʻatasi ma se isi vitio, lea e mafai ai ona vaʻai i le faʻataʻitaʻiga tutusa o loʻo sopoia "dunes and more dunes" o kiona, ma le maualuga e toetoe lava oo i le pulou.

Pe a sili atu elemene o le G…

O loʻo faʻasalalau uma e le tagata lava e tasi, e igoa ia Gregb.23, e ui i lea, ua uma ona i ai i le vitio lona lua, ua faʻamaonia e faapea, e ui lava i uiga maualuga o le G63 6 × 6, e aofia ai le uili tele 37-inisi, elemene. ua mae'a e o'o lava i le fa'aleleia atili! Talu ai e oʻo lava i le Snowcat o loʻo nafa ma le faʻaaogaina o le G, na iʻu ai i le faʻafitauli i le tuʻuina atu o le taʻavale maualuga.

Panzer down! & this happened… not even the #SnowCat… #Cortina

A post shared by Greg B. ⚫️? (@gregb.23) on

Ae ui i lea, ina ua tatalaina, o le Mercedes-AMG G63 6 × 6, falegaosimea ua faʻapipiʻiina i axles gantry, lima loka eseese, 460 mm o le maualuga o le eleele ma le mafai ona faʻafefe paʻu mai le 0.5 pa i le 1.8 pa, i le na o le 20 sekone, o le ae maua ai. ua vave ona amata i lou ala. Le itiiti ifo, afai e te talitonu i le faʻasalalauga faʻasalalau, lea e faitauina "Toe i le natura! Panzer Verde aʻoaʻo e feagai ma le kiona i Cortina".

I se isi faaupuga, e le mafai ona taofia… ae toetoe lava a!

Faitau atili