Opel o loʻo faʻamoemoe ma manaʻo e usitaʻia le Euro 6d-TEMP standard i se taimi mulimuli ane o lenei tausaga

Anonim

Opel - ua avea nei ma vaega o le PSA universe - e manaʻo e taʻimua i le ausia o tulaga Euro 6d-TEMP. O se tulaga mo le taimi muamua o le a o gatasi ma le Real Driving Emissions standard (emisi i lalo o tulaga moni).

O le Euro 6d-TEMP standard o le a faʻamalosia i totonu ole 15 masina, ma o le a faʻatagaina mo faʻataʻitaʻiga fou uma mai ia Setema 2019.

I le tulaga o Opel, o faʻataʻitaʻiga a le kamupani Siamani e tatau ona oʻo i le faaiuga o lenei tausaga ua maeʻa ona tausisia lenei tulafono faatonutonu. O lo'o aofia ai e le gata o fa'aliliuga fa'atasi ma afi penisini ma LPG, ae fa'apea fo'i Diesel, e pei o le 1.6 Turbo D fa'afouina, mai le taimi nei o lo'o avanoa i le pito i luga ole laina Insignia.

Fou 1.6 Diesel ma Catalyst ma AdBlue

Faʻatasi ai ma le faʻalauiloaina o le 130 hp 1.5 Turbo D fou i le Opel Grandland X, o loʻo saunia foi e le German brand le taunuu mai o le 1.6 turbodiesel faʻafouina ua faʻapipiʻiina i le tekonolosi aupito lata mai mo le togafitia o kasa, o lona uiga o le i ai o se faʻaitiitiga faʻamalosi filifilia ( Selective Catalytic Reduction, SCR) ma AdBlue. E te fia iloa pe fa'apefea ona galue lenei faiga? Kiliki iinei.

Opel AdBlue SCR 2018

trams i luga o le ala

O le tautinoga e avea ma taʻitaʻi i le faʻaitiitia o le faʻaaogaina o taavale, ua fuafua foi Opel e faʻalauiloa, i le 2020, faʻataʻitaʻiga 'eletise' e fa. Faatasi ai ma ia, o le tupulaga fou Opel Corsa, lea o le ai ai se faʻataʻitaʻiga ma le eletise eletise e faʻamalosia e maʻa.

FOLLOW US ON YOUTUBE Subscribe to our channel

E oo atu i le tausaga 2024, o le vaega atoa o taavale pasese a Opel o le a aofia ai se hybrid poʻo le eletise o faʻataʻitaʻiga taʻitasi, faʻatasi ai ma faʻataʻitaʻiga masani ma afi afi i totonu, faʻamaonia le Rüsselsheim brand.

Faitau atili