I Potukale, i le uili o le Aston Martin DB11 fou

Anonim

Ua e matauina o le tele o ituaiga ta'avale ta'aloga o le fa'ata atoatoa lea o latou atunu'u?

Mo se faʻataʻitaʻiga, e te vaʻavaʻai ia Ferrari poʻo Lamborghini ma e te maua le ata atoatoa o Italia: le taimi, lototele ma faʻaalia. O uiga e faʻaalia i latou lava mai laina o le tino e oʻo i le leo faʻafefe o afi o faʻataʻitaʻiga Italia (che macchina!).

Faʻafeagai ma Italia o loʻo i ai tagata Amerika, e le faʻamamaina, sili atu le sauā, e pei lava o latou maso taavale (f * ck yeah!). E iai foʻi a matou tagata Siamani, e lauiloa i lo latou faʻataʻitaʻiga ma le faʻamoemoe (Ich weiß nichts auf Deutsch!), E pei ona faʻaalia e Porsche.

Mulimuli ane ua tatou maua le Igilisi. Fa'amama, fa'autauta, fa'alogo lelei i fa'amatalaga ae o lo'o iai pea le fua fa'atatau ma le fa'atonutonuina o le fa'avalevalea. Le fou Aston Martin DB11 o le faʻataʻitaʻiga o nei foliga uma. Na'o le tilotilo atu ia te ia (pei o se alii!).

I le taimi nei, o le a ou faafoliga ua galo ia te aʻu le taʻua o le Iapani, lelei?

Aston Martin DB11

Tele Peretania moni lava

Matagofie. E sili atu nai lo le fa'ailoga i laina mata'utia, na mana'o le matagaluega a le mamanu a Aston Martin e fai le DB11 – sui i le DB9 ta'uta'ua – o se ta'avale lalelei ma le faautauta. Po'o le itiiti ifo i le tele e mafai ai ona fa'aeteete pe a faia se coupé 2 + 2 e 4739mm le umi ma na'o le 1271mm maualuga. Ma a o tatou talanoa e uiga i foliga, sei ou faatusatusa le DB11 ma le lalelei o tamaitai: afai o le DB11 o se tamaitai, o se tamaitai lalelei e ofu i se ofu silika fufusi, aulelei, ma faautauta. Na'o le ua sa'o. O le fua sa'o e masani lava ona sili atu lona a'afiaga, a ea?

O lenei tautinoga i le matagofie o loʻo manino le vaʻaia i fofo aerodynamic na faʻaaogaina. Nai lo le fa'aogaina o se aileron tele pito i tua e fa'amautu ai le pito i tua i le eleele (se ofutino laititi), na fausia ai e Aston Martin se faiga na latou fa'aigoaina o le Aeroblade (o se la'ei masani o le haute couture). O se faiga e aofia ai le faʻaogaina o le ea tafe i alavai e tuʻu i tafatafa o faʻamalama o le itu, faʻafeiloaʻi i se tamaʻi diffuser pito i tua e mafai ona faʻatupuina le malosi i luga o le saoasaoa maualuga.

Aston Martin DB11

E ui ina aulelei, ae o ona laina uma e faʻaalia maso. O luga uma o loʻo faʻaalia ai mea o loʻo natia i lalo o le pulou na gaosia i se fasi alumini se tasi: o se masini twinturbo V12 5.2 lita malosi e mafai ona atiaʻe le 605 hp o le mana ma le 700 Nm o le maualuga maualuga. Numera e avea ai lenei Aston Martin DB11 ma faʻataʻitaʻiga sili ona malosi mai le faʻailoga e faʻavae i Gaydon, Warwickshire.

Le leo? O le leo o le afi i luga o lenei DB11 (e ui lava e le o toe i ai i le ea) e manaia, tino atoatoa ma faʻalogona e naʻo afi Peretania sili ona lelei e iloa. E ese mai i afi a Italia V12, lea e alalaga i le pito i luga o latou mama mo nisi faʻataʻitaʻiga, o lenei V12 na fanau mai i le fanua o Lana Tupu e sili atu lona leo. E iai lona tino! Ma afai o le leo e manatua pea, o le faatinoga e leai se mea i tua: 322 km / h maualuga maualuga ma 0-100km / h i le na o le 3.9 sekone.

Mai le Winch i le Blue Lagoon

Matou te o ese mai le faletalimalo o Oitavos agai i Guincho.

Faatasi ai ma le "matou" Aston Martin DB11 o loʻo i ai pea i le GT mode (sili atu le faautauta) na sologa lelei ma sologa lelei mea uma. O le taimi o lo'o ufitia pea i le puao o le taeao na mana'omia ai se fatuga a Sir Peter Maxwell Davies e fa'aoga lelei ai le to'afilemu ma le sua o le DB11 i le laufanua. A o matou sopoia le vai, i le pito tonu lava, sa mafai ona matou faalogoina le faʻafefe o le afi V12 e pei e faamanatu mai ia i matou e ui lava i le taʻavale i le GT mode sa matou i tua atu o le uili o se mea (matua) faʻapitoa ... ma mamana. E iloa e le DB11 le fa'aeteete.

Aston Martin DB11

I se faapuupuuga, na ou taunuu i le matafaga o Guincho ma le lagona e pei o se Bond moni… James Bond - o le mea e leaga ai, sa ou le maua le Bond Girl. E le ona o le leai o ni nofoa (e fa) ae ona o le leai o se teuga sili atu i le va o le nofoa ma le uili. Ae ui i lea, e le mafai ona e mauaina uma. Ina ua taunuu i Guincho, na ou manatua ai o ni nai minute le mamao na ou maua ai le Serra de Sintra ma le tala faʻasolopito o le auala i Lagoa Azul i loʻu tuʻuina atu - o se nofoaga na nofoia muamua e nisi o meaola faʻasolopito e taʻua o le Vaega B. Ua e faʻalogo i ai? Ua galo ia te a'u le GT mode ma ki le Sport+ mode! Fai mai le tala o le faia o lena auala i le GT mode e tutusa ma le 10 tausaga o le laki leaga. Ou te lei manao e lamatia...

O lea la o le Blue Lagoon…

Faatasi ai ma le filifilia o le Sport + mode, galo e uiga i le toʻa o le afi V12. Braaaaa paaaa, blop, blop, braaaaa! Ma fa'apea, fa'aauau pea, mo kilomita na ufiufi i ni nai sekone. O suiga uma i luga o le 8-speed ZF gearbox (fa'afetai, e foliga matagofie!) E fetaui ma se tu'i vave i le manava. O auala sa'o na avea ma toega o ta ua 'aina i le saoasaoa e le mafai ona ou ta'ua iinei.

https://www.instagram.com/p/BJxn1R_jJp5/

O le fa'ata'ita'iga malosi a le Aston Martin DB11 o se fa'ata'ita'iga, ma e sili atu nai lo lena: taugofie, po'o le taugofie e pei o se ta'avale e iai se afi V12 ma le uili tua. E le o se taavale faigata e pulea pe i ai foi ni uiga le talafeagai, e le gata ona e le o le faʻatumuina o aso taʻavale poʻo le tulituliloaina o le selau o le sekone na fausia ai e Aston Martin lenei faʻataʻitaʻiga. Nai lo o lea, o le femalagaaʻi i auala tetele i le saoasaoa e tutusa ma nofoaga o loʻo i luga o le laisene avetaʻavale ma ia faʻaoga lelei auala mauga sili ona matagofie i Europa (ma tua atu). O lea o se GT moni!

Masalo o le mea lea e le matua maai ai taofi, e ui ina malosi. O lo'o i ai le malosi o le taofi, ae na'o le tasi vaetolu mulimuli o le ta'avale pedal e sau. Ou te toe taʻutino atu, o le au inisinia a Aston Martin na latou faʻaogaina ma le loto i ai le taofi i lenei auala ina ia aua neʻi faʻafefe ai le sili ona le mautonu.

Aulelei i fafo, masani i totonu

E leai se masalosalo o le Aston Martin DB11 o se taavale aulelei. E ui lava e matauina i taimi uma (tagata uma e tilotilo!), O lona i ai e le faateia ai se tasi, e talia ma e leai se tasi e taofia mai le i ai i tua o le uili i le auala. E mafai ona tatou fai atu tutusa mo le tele o faʻataʻitaʻiga o fale Italia? Ou te le manatu faapena.

Aston Martin DB11

O le oso i totonu, e faʻafeiloaʻi i matou i mea sili ona lelei e mafai ona e mauaina i se faʻataʻitaʻiga gaosiga, e ui lava i loʻu manatu faatauvaa o le mamanu totonu e le mama ma lelei le ausia e pei o fafo. I le isi itu, o poloaiga uma sa foliga masani ia te au. O fea na ou vaai ai i nei faamau? Ua uma ona ou iloa! Sa i luga o faʻataʻitaʻiga Mercedes-Benz. O le DB11 o le fa'ata'ita'iga muamua lea a Aston Martin e fa'aoga lelei le feso'ota'iga i le va o le fa'ailoga Siamani ma le fa'aPeretania - o se faiga fa'apa'aga o le a fa'alautele atu i afi.

faaiuga

Afai o le Aston Martins o le lumanaʻi o le a faʻapea, o lona uiga o le faʻailoga faʻasolopito o Peretania o loʻo i ai se lumanaʻi fiafia i luma atu ia i latou - pe a mavae ni nai tausaga faigata. O le Aston Martin DB11 o loʻo faʻatusalia mea uma e manaʻomia e se tagata taʻutaʻu taʻutaʻu taʻavale i se GT o lenei tulaga: faʻapitoa, matagofie, faautauta (sili atu pe itiiti ...), fiafia e ave pe a e manaʻo ai ma faʻatino pe a manaʻomia. Ana le o le tau e sili atu i le 290,000 euros ma sa matua faʻafeiloaia i laʻu faletaavale. I Potukale, 4 iunite ua uma ona faʻatau. Leitioa. Ose taavale miti moni.

Aston Martin DB11
Aston Martin DB11

O le alu i lalo i le lalolagi ma faʻagalo e uiga i taavale miti, e te talia e asiasi i Madeira i le uili o le Mégane Sport Tourer fou? Kiliki iinei.

Faitau atili