Lexus LFA Nürburgring. O se tasi o le 50 gaosi e alu i le fa'atautu'i

Anonim

Lexus LFA o le taʻavale muamua na mamanuina e le faʻailoga, o se tasi o faʻataʻitaʻiga sili ona seasea o le ituaiga taugata a Toyota, lea e na o le 500 iunite na gaosia.

O le mea muamua na fuafuaina o se fuafuaga faʻapitoa, lea na tuʻuina atu ai tau o le gaosiga i se fuafuaga lona lua, na vaʻaia foi e le LFA lona uluai mamanu, lea na tuʻuina atu mo se faufale alumini, e gaosia i le lomiga mulimuli, i le carbon fiber - o se mea. e le mafaatusalia e sili atu le taugata, ae e mautinoa, mai le amataga, e sili atu tupe maua i tulaga o le mamafa.

V10 4.8 lita o le "na'o" 560 hp

Ua uma ona i lalo o le pulou tele i luma, a 4.8 lita fa'alenatura V10, fa'atasi ai ma le laina mumu e na'o le 9000 rpm, fa'amautinoaina malosi maualuga o le 560 hp i le 8700 rpm ma le 480 Nm o le malosi - tau e le o faʻailoga mo le taimi na fanau mai ai, o loʻo lava lava e tuʻuina atu ai lenei taʻaloga taʻaloga sili ma taʻaloga maualuga.

Faʻatasi ma lenei "banzai" afi o se faʻasologa ono-saosaoa gearbox, e le o taimi uma e sili ona alofagia.

Lexus LFA Nürburgring 2012

I le tulaga faʻapitoa o le iunite o loʻo matou talanoa ai iinei, faʻaopoopo i nei finauga, o le i ai o se Pack Nürburgring e seasea - na o le 50 LFA iunite na faʻapipiʻiina..

E tutusa ma le 10 hp sili atu, o le toe faʻaleleia o le felauaiga, o se pusa e sili atu le malosi o le aerodynamic, faʻatasi ai ma se faʻamautu faʻamalosi, uili mama ma sili atu le lelei o paʻu - e leʻi i ai lava se mea e sili atu ona mataʻutia, faʻapitoa ma faʻapitoa mo Lexus nai lo lenei.

Lexus LFA Nürburgring 2012

2574 kilomita i le na o le ono tausaga

Faatasi ai ma le tasi le pule i lona olaga atoa (na gaosia i le 2012), o lenei Lexus LFA Nürburgring e le faʻaopoopoina i le sili atu i le 2574 km, o loʻo sailia nei se tagata fou, e ala i le lima o le auctioneer Barret-Jackson.

Pau lava le toe faʻafoʻi: faʻaopoopo i le leai o se faʻasalalauga faʻavae tau tauofo (ae e mautinoa lava e maualuga), o le Lexus LFA Nürburgring o le a faʻatau atu i le isi itu o le Atlantic, aemaise lava, i Palm Beach, Kalefonia, ISA, e sosoo ai. masina o Aperila.

Lexus LFA Nürburgring 2012

Faitau atili