4/4. Ole aso lea ole Jeep. Va'ai po'o le a le mea o lo'o saunia e le fa'ailoga

Anonim

Aperila 4th, poʻo 4/4 - pe o loʻo tumau pea le 4x4? — o le aso jeep , taimi mo se faʻamanatuga a le North American brand. Mo lenei tausaga, o le mea na tupu e taulaʻi i le "Trail Rated", le polokalame faʻamaonia Jeep e faʻamaonia ai ana faʻataʻitaʻiga sili ona gafatia i luga o laufanua uma.

O le lima lea o tausaga e faamanatu ai e Jeep lenei aso, ae ona o tulaga le masani o loʻo tatou ola ai, ua faʻafetaui e le faʻailoga lona aso faamanatu i lenei mea moni fou.

O lea la, i lenei tausaga, e leai ni tafaoga i fafo mo le au faʻailoga, faʻatasi ai ma faʻamanatuga e faia i luga o faʻasalalauga lautele i lalo o hashtags #4x4Aso ma #stayofftheroad . E manaʻo le Jeep e tuʻuina atu i ana au faʻataʻitaʻiga luitau faʻapitoa, e aunoa ma le tuua o lo latou fale. Ina ia iloa po'o a i latou, alu i le Facebook ma le Instagram itulau a le brand.

Ala Fa'ailoga

O lenei tausaga o le Jeep Day o lo'o fa'ata'amilo i le fa'ailoga Fa'ailoga Fa'ailoga. Mo so'o se fa'ata'ita'iga a Jeep e maua ai lenei pine e tatau ona fa'aalia le maualuga o le fa'atinoga i vaega e lima o su'esu'ega: toso, fa'asaga, fa'agasolo, fa'auiga ma le kilia o le eleele.

  • o suega a tosina e aofia ai le feoai i luga o fola… i mea e masani ona leai: susu, palapala, kiona ma e oo lava i fola tifato.
  • I ala i le ford , o le faʻataʻitaʻiga e tatau ona faʻamaonia le fufusi o le vaega eletise ma le tino.
  • fe'avea'i tuʻu faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga i le "oomi", o lona uiga, i totonu o avanoa vavalalata, e fuafua ai pe faʻafefea ona faʻatautaia e le faʻataʻitaʻiga ia lava i faʻalavelave faʻafuaseʻi, faatasi ai ma le taamilosaga liliu e tatau ona gauai faapitoa.
  • O se upu e iloa e tagata uma i fafo o le auala: fa'aupuga . Po'o le mafai ona fa'atumauina uili i luga o le ala a'o fa'aauau le saoasaoa, pe a sili atu le ma'ale'ale ma foliga mai o le tatou ta'avale e pei o se "acrobat".
  • Mulimuli ane, fa'amama eleele . O se tasi o mafuaʻaga autu mo le faʻatoʻilaloina o faʻalavelave, ma o iinei o le itu o le osofaʻiga, ulufaʻatasi ma le ventral e oʻo mai foi i le taʻaloga.

O nei suʻega e faʻamautinoa ai le faʻamaoniaina o le Trail Rated e faia i matagaluega eseese a Jeep Research and Development i le itu i matu o Michigan (lea o loʻo i ai le ofisa autu o le Jeep) lea e faʻaalia i le malulu malulu, ma faʻaiʻu i le lauiloa Rubicon Trail, o se tasi o vaega sili ona faigata i fafo o le auala. i le lalolagi.

Fa'asoa i la matou nusipepa

I aso nei, o Jeeps uma o loʻo faʻatau atu e iai Trailhawk versions, mai le Renegade laʻititi i le Grand Cherokee sili, e ala i le Compass ma Cherokee ma, o le mea moni, o le Wrangler e le maalofia (o ona lomiga uma e iai le faʻailoga o le Trail Rated).

Ole 'au a Razão Automóvel o le a fa'aauau i luga ole laiga, 24 itula ile aso, ile taimi ole fa'ama'i ole COVID-19. Mulimuli i fautuaga a le General Directorate of Health, aloese mai femalagaaiga le manaʻomia. O le a mafai ona tatou manumalo faatasi i lenei vaega faigata.

Faitau atili