Volvo XC90 o le taavale sili ona saogalemu i le lalolagi i le vaega "Saogalemu Fesoasoani".

Anonim

O le Volvo XC90 na tu'uina atu i fetu e lima i su'ega Euro NCAP 2015, o le ta'avale muamua lava ma le 100% i le vaega "Saogalemu Fesoasoani".

"O nei taunuuga o se isi faʻamaoniga, faatasi ai ma le Volvo XC90, ua matou fausia se tasi o taavale sili ona saogalemu i le lalolagi. Volvo Cars o loʻo faʻaauau pea ona avea ma taʻitaʻi i mea fou mo le saogalemu o taʻavale, e sili atu i luma o le tauvaga ma le matou tulaga saogalemu o loʻo ofoina atu, "o le tala lea a Peter Mertens, sui peresitene sinia mo Suesuega ma Atinaʻe mo le Volvo Car Group.

Ole fa'amoemoe ole Volvo e amata mai i le 2020 e leai se tasi e maimau pe fa'amanu'a tuga i luga ole Volvo fou. O suʻega a le Euro NCAP o le Volvo XC90 fou o se faʻaaliga manino o le ala saʻo o loʻo faia i lenei itu.

E LE'I MISIA: O ata muamua o totonu ole Kia Sportage fou

volvo xc90 ta'avale

"O matou o le kamupani muamua taʻavale e sili atu i le faʻatonuga na faʻaaogaina e le Euro NCAP. O le City Safety system o se tasi lea o faiga fou e puipuia ai aafiaga e mafai ona maua e se taavale – e otometi lava ona fa'aoga taofi o le ta'avale pe a fa'alavelave aveta'avale ma leai se taofi pe a feagai ma fa'alavelave e pei o ta'avale, ti'eti'e uila, tagata savali ma manu nei. foi, i nisi tulaga, i le ao ma le taimi nei foi i le po, "o le tala lea a Martin Magnusson, Inisinia Sili o le Volvo Car Group.

E tatau ona maitauina o le 72% sikoa i le vaega "Pedestrian" e mafua mai i se aafiaga i luga o se tagata savali (dummy) lea, i le mea moni, ma faafetai i le City Saogalemu faiga faʻapipiʻiina e pei o tulaga masani i le Volvo XC90 fou, o le a aloese mai.

Punavai: Volvo Cars

Ia mautinoa e mulimuli mai ia i matou ile Instagram ma Twitter

Faitau atili