O le Alfa Romeo 8C ua oti, ae o le a toe tu mai o se Maserati

Anonim

O le mea e foliga mai o se Alfa Romeo 4C i luga o steroids o le mea moni o se miula suʻega mo le Maserati's pito i tua mid-engine supersport lumanai.

Faʻatulagaina mo le tuʻuina atu ia Me i le tausaga a sau, o le taʻavale taʻaloga fou fou, code-name M240, o le a avea ma se tasi o mea taua o le pisi tele o le tausaga o le 2020 mo le trident brand, lea o le a tatou vaʻai ai foi i ana faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻatau atu ua faʻafouina.

O "ata sipai" o loʻo faʻaalia ai lenei tusiga na saunia e Maserati lava ia, ma o lo matou fia iloa ua uma ona faʻaosofia e tusa lava pe matou te leʻi iloaina i latou:

I le avea ai o se miula faʻataʻitaʻi, o lona faʻamoemoe autu o le suʻeina lea o le vaega avetaʻavale fou. Fai mai Maserati o le afi afi fou o le a nofo i tua o lona lumanaʻi taʻaloga o lona fausiaina ma le atinaʻe, ma o le a avea ma muamua o se aiga fou o afi mo le faʻaogaina faʻapitoa o faʻataʻitaʻiga a le ituaiga.

O le Alfa Romeo 8C ua oti, ae o le a toe tu mai o se Maserati 12517_1

Fa'asoa i la matou nusipepa

Maserati po'o... Alfa Romeo?

Ae ui i lea, o loʻo i ai tala e alu i le isi itu nai lo faʻamatalaga a Maserati.

Manatua le Alfa Romeo 8C o ana tala fa'aleaogaina na faʻasalalau i le masina talu ai? Ia, na soloia lelei i Alfa Romeo, ae foliga mai e le o lona uiga o le iuga o le masini - e foliga mai o le a toe fanauina, ae o se Maserati.

Alfa Romeo 8C
Naʻo le pau lea o le ata faʻaalia o le Alfa Romeo 8C hybrid supercar i le 2018

Sei o tatou manatua le mea e tatau ona i ai le 8C, e tusa ai ma le Alfa Romeo. O le pito i tua i le ogatotonu o le afi, le evolusione o le 2.9 V6 twin turbo (tutusa ma le Quadrifoglio), ma hybrid, ma le afi eletise i le pito i luma, faʻasalalau ma sili atu i le 700 hp.

O lona fausiaina na toe fai ai le fua 4C, faatasi ai ma le carbon fiber central cell, ma isi elemene fausaga i le alumini - o le faʻaitiitia, seʻi o tatou mafaufau i le 8C o se super-4C.

Maserati M240 MMXX
O se mea e maasiasi ai le faʻaumatia uma o le poto-faʻafefea na maua i le fausiaina o le 4C. O lea o le a tumau pea le M240, e foliga mai, faʻamaoni i le fale lava e tasi, pe i tulaga o le fausaga, meafaitino ma ... afi.

Ioe, o le avanoa o le Quadrifoglio's 2.9 twin turbo V6 faʻapipiʻiina le Maserati's fou mid-engined rear supersport e maualuga.

Ae ui i lea, o le V6 (saunia e Ferrari) o le a tatou vaʻaia e tatau ona avea ma se faʻaleleia o mea ua uma ona tatou iloa. E tusa ai ma tala o loʻo faʻasalalau, o le a ese le ulu o le afi, e iai ni moli aloiafi e lua i le cylinder, poʻo le masaga aloiafi, ma e tatau ona siitia le malosi mai le 510 hp i se mea e tusa ma le 625 hp.

Maserati M240 MMXX
Maserati o loʻo faʻatatau i lana faʻataʻitaʻiga fou o le halo o le amataga o se vaitau fou, ma mafaufau i fuafuaga ua uma ona faʻasalalau ma le faʻamamafa malosi i le eletise - faʻapipiʻi eletise ma hybrids o loʻo i ai i se taimi lata mai o le faʻailoga - e toetoe lava a faʻamaonia, e pei o le mafaufauina. i luga o le 8C, tulaʻi mai e pei o se plug-in hybrid, faʻatasi ai ma se axle luma eletise - e tutusa ma le Ferrari SF90.

Pe pei o Alfa Romeo poʻo Maserati, o le tala fiafia o le poloketi mo lenei taʻavale taʻaloga sili e leʻi tuʻuina i totonu o le pusa. Sau loa!

Faitau atili