BMW ma Toyota ua tuufaatasia i le fausiaina o le sui o Lexus LFA

Anonim

E tele vaitusi ua tafe atu i luga o le pisinisi soofaatasi i le va o le BMW ma Toyota, ae e oo mai i aso nei e le o manino po o le a le faamoemoega. E foliga mai, o loʻo latou saunia se sui i le Lexus LFA.

O le a le avea o se sui moni manatu, e le itiiti ona o le Lexus LFA e tulaga ese, o se taavale ta'aloga sili e tuua ai se faailoga lelei i le talafaasolopito o taavale.

Ae e foliga mai, e tusa ai ma se punaoa i luga o le upega tafaʻilagi a Ausetalia Motoring, o loʻo saunia e nei ituaiga e lua se supercar hybrid, lea o le ai ai le afi 4.4 V8 mai le BMW ma le hybrid mai Toyota. E foliga mai o le a faʻataʻitaʻiina e Toyota le BMW i8, e iloilo ai pe o le a mafai e lona faʻapipiʻi carbon fiber ona maua le taʻavale fou o loʻo galue faalilolilo ia ituaiga.

Lexus LFA supercar (fa'ata'ita'iga mai fafo)

E tusa ai ma le carbon fiber chassis o le BMW i8, e le tatau ona galo ia i tatou atonu o se tasi lea o mea sili ona maualuga i le talafaasolopito o taavale. Matou te faamanatu atu i le au faitau o le BMW o loʻo i ai se faiga faapaaga ma Boeing e faʻafesuiai le malamalama i le gaosiga o le carbon fiber. Matou te le o talanoa e uiga i faiga faʻapaʻaga na faia i le "café i le tulimanu", BMW ua faʻapipiʻiina le tele o tupe i le mauaina ma le atinaʻeina o tekinolosi ma filifilia paaga sili ona lelei mo lenei faʻamoemoe.

O tala na tuʻuina ai lenei taʻavale taʻavale i le Toyota GT-86 vaega e foliga mai ua pa'ū i lalo, ma tuʻuina atu i se tulaga eseʻese atoatoa ma e tatau ona faaosofia atili ai le fia iloa i le lalolagi lomitusi i se taimi lata mai. O loʻo matou faʻatali tala o lenei faigapaʻaga, lea e tatau ona vave taunuu!

Ata fa'avaa: BMW i8 (tusi)

Ata Ata: Lexus LFA

Punavai: Avetaavale e ala ile World Car Fans

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili