Austin Mini ma le 170hp ile 11,500rpm!

Anonim

Ina ua maeʻa le tala i le tagata na fausia lana lava Lamborghini, matou te tuʻuina atu se isi taavale na fanau mai i totonu o se faletaavale filemu Amerika, ae na afua mai i le fanua o le Tupu: o le 1970 Austin Mini ma se afi uila!

O le kopi matou te tuʻuina atu ia te oe i le asō o le taunuuga o se miti matagofie poʻo se miti mataʻutia - e faʻalagolago i lou manatu. Mo le au puipuia o amioga mama ma amioga lelei, o se miti taufaafefe. Ae mo i matou, o tagata fiafia i mea uma e susunuina penisini, e mautinoa lava o se miti ua taunuu!

O se miti i foliga o le 1970 Austin Mini faʻamalosia e se afi 170hp mai le Yamaha R1. Mo i latou e le iloa po'o le a le Yamaha R1, o le Yamaha R1 – fa'amagalo a'u i le toe fa'aaogaina - o se tasi lea o uila sili ona malosi i luga o le maketi.

Austin Mini ma le 170hp ile 11,500rpm! 12533_1

O le i'uga e mafai ona na'o... mata'utia! A uma mea uma, o loʻo matou feagai ma se afi e naʻo le 1 lita le malosi ae mafai ona aʻe i luga i le 11,500rpm ma le faigofie lava lea e tasi ou te nofo ai i tafatafa o le vaitaele, i se nofoaga taugata i Canaries.

So'o se tasi na fa'ata'ita'iina se uila u'amea i le "nafi-i-nifo" mode - po'o ai lava, tu'u lou tamatamailima i luga o le ea... - e iloa a e mana'o e aga'i i luma ma le fa'ai'uga, e le mafai ona alu ifo le tachymeter mai le 7000rpm. I lalo ifo o le 7000rpm matou te aveina se afi "masani" ae o le taimi lava matou te pasia ai lena pulega… E aoga le tatou Tamaitai o Cambotas ma Pistons! O le lalolagi e fai ni lanu fou ma o le iunite o fua mo laina saʻo e sui mai kilomita i mita.

Austin Mini ma le 170hp ile 11,500rpm! 12533_2

Suia le 2 uili mo le 4 uili, o le aafiaga e tatau ona tutusa. I luga o le taʻavale claustrophobic o le '70s Mini mea e tatau ona tutusa le malosi.

O le mamafa o le seti o le a le ese i lenei mea. E iai le 170hp mo le mamafa e le o'o i le 600kg. Ina ia sili atu le manaia o mea, e lelei ona manatua o suiga i luga o lenei taavale, e pei lava o luga o uila afi, e mafai ona faʻaogaina e aunoa ma le faʻaogaina o le pipii - pe a tatou le manaʻo e faʻaalofa pe alofa i le inisinia.

Ou te tautino atu e i ai o'u masalosaloga matuia pe o i ai se mea i le lalolagi, e iai ni uili e fa ma se potu mo le fa, e mafai ona faia ai se auala mauga i le saoasaoa e pei o lenei tamai oona. E pei o lena i le 60s, ina ua manumalo Mini i le Monte Carlo Rally 3 taimi i le laina e faasaga i se tauvaga sili atu ona malosi. Ma e foliga mai o loʻo faʻapea lava ...

Austin Mini ma le 170hp ile 11,500rpm! 12533_3

O le tala fiafia o lenei puna o le faʻavalevalea e mafai ona maua e toetoe lava o tagata uma, i se auala faigofie lava. Ma latou te le manaʻomia le tuʻuina o le fale mo le faʻatau! Pau lava le mea e tatau ona e faia o le i ai o le chassis o se Mini «i le lima e lulu ai» ma faʻatau se pusa na fausia e le faʻalauiloaina o Peretania (fesoʻotaʻi iinei).

Latou te tuʻuina atu le tusi faʻatonuga ma vaega uma - e aofia ai le afi. Ioe, e le fa'asa'olotoina oe mai ni afiafi tapuni matagofie i totonu o le faletaavale o lou fale, fa'afefeteina i le suauu i nifo. Po'o lena po'o le TVI soap operas...

Faitau atili