O lenei Porsche Carrera GT ua fa'amavae ma fa'apotopoto toeitiiti 80 taimi.

Anonim

78. O le numera fa'ate'ia o taimi o lenei iunite Porsche Carrera GT ua uma ona faʻamavaeina ma faʻapipiʻi talu mai ona tuʻua le laina gaosiga i le 2004. Ma e leai ... e le ona o faʻafitauli faʻalagolago poʻo le aʻafia o le taʻavale taʻavale a Siamani i faʻalavelave faʻafuaseʻi e manaʻomia ai le tele o le toe faʻaleleia ma / poʻo le toe faʻaleleia.

O le mafuaʻaga na faʻaalu ai e lenei Carrera GT le tele o lona olaga e faʻamavae ma faʻapipiʻi ona o ia e umia e le Porsche Cars North America After Sales Training Academy. I se isi faaupuga, o le iunite o loʻo faʻaaogaina i aʻoaʻoga aʻoaʻoga mo tekinisia faʻailoga o le a faʻaaogaina se faʻataʻitaʻiga tulaga ese.

O lo'o nofo nei i le Porsche Experience Center Atlanta, o lenei Carrera GT o le totonugalemu lea o le fa'ata'ita'iga fa'ata'ita'iga a'oa'oga, lea e fa'alua i le fa taimi i le tausaga, e fa'atatau i oka mai le Porsche's 192 North American dealerships.

Porsche Carrera GT

O le aʻoga e fa aso, lea e ono aʻoaʻoina ai tekinisia i mea uma e fesoʻotaʻi ma le faʻataʻitaʻiga: mai le tausiga lautele i le suia o le pipii, i le aveeseina o paneta tino poʻo le afi V10. I nei aso e fa, o le Carrera GT ua faʻapea ona faʻamavae ma toe faʻapipiʻiina e tekinisia i aʻoaʻoga.

"Sa ou i ai iina ina ua taunuu (le Carrera GT) i luga o le uta Lufthansa 747 i Atlanta i le 2004. Sa matou utaina i luga o se loli ma ave i Phoenix Parkway, lea sa i ai a matou faleaoga tuai."

Bob Hamilton, na o le pau lea o le faiaoga i le kosi Carrera GT

E le pei o le Porsche 911 o loʻo faʻaauau pea - lea e manaʻomia ai suiga faifaipea i aʻoaʻoga aʻoaʻoga - o le ala o le Carrera GT na tumau pea e leʻi suia talu ona faʻafeiloaʻi le supercar i le maketi.

Fa'asoa i la matou nusipepa

E le gata i lea, o loʻo tumau pea se mea o se unicorn i totonu o Porsches uma, o se taunuuga o ona uiga e leʻi toe faia lava: mai lona natura faʻapipiʻiina V10 faʻapipiʻiina i se tulaga tutotonu pito i tua, i lona carbon fiber monocoque i lona (tulaga) pipii. .

Porsche Carrera GT

O le Porsche Carrera GT mai le After Sales Training Academy e mai le 2004 - GT Silver color ma Ascot Brown pa'u totonu - ma talu mai lena taimi ua na o le 2325 km na ufiufi. Fa'aputuga mamao i le va o malaga i mea na tutupu mo tagata fa'atau pe o'o fo'i i su'ega na faia pe a uma ona toe fa'aputuina pe a mae'a se isi a'oa'oga.

Faitau atili