Koenigsegg Regera: Le Suiga Suetena

Anonim

O le Koenigsegg Regera o loʻo i ai se masini eletise fou e mafai ai e avetaavale ona pulea mamao se vaega lelei o le taʻavale a le supercar.

O le Koenigsegg Regera, o loʻo tuʻuina atu i le lomiga lata mai o Geneva Motor Show, o loʻo i ai se faiga fou o le Autoskin hydraulic (filifiliga), lea e mafai ai ona e tatalaina mamao soʻo se faitotoa, pe avetaavale, pasese poʻo le pulou.

O le manatu na aliaʻe mai le manatu lenei: faʻafefea pe a le tatau i le avetaavale ona paʻi i le taʻavale e maua ai le avanoa i vaega uma? E le'i leva ona fai. O le isi fa'amoemoega o le Autoskin hydraulic system o le fa'amama lea o fafo o le ta'avale ma leai ni fa'ailoga tamatamailima. Fa'amama Fa'amalosi: siaki!

O faitotoʻa uma e otometi ma e puipuia ai le faʻaleagaina o panels, e faʻaogaina e le masini masini paka e iloa ai soʻo se mea e taofia ai i latou mai le tatalaina. Afai o lo'o e fa'anatinati tele, aua le fa'avauvau… O faitoto'a uma lava e iai le avanoa e tapuni ai tusi lesona, lea e vave ai ona sau i totonu ma fafo o le ta'avale.

FESOASOANI: Koenigsegg One:1 seti faamaumauga: 0-300-0 ile 18 sekone

O le mamafa o le faiga e itiiti ifo i le 5kg, o lea e le faʻafefe ai le faʻatinoga: 0 i le 100km/h ile 2.8 sekone ma le 0-400km/h ile 20 sekone. O le vave ea e le moni? Matamata i le vitio o le Autoskin hydraulic system i le gaioiga. O se filifiliga i lo matou manatu e manaia tele e pei ona i ai… leai se aoga.

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili