Tesla Model S na sopoia le US i 76.5 itula

Anonim

Na mana'o Tesla e fa'amaonia o lona ta'uta'ua Fa'ata'ita'iga S e tutusa lelei le ta'avale e pei o so'o se tasi o ona tausoga mamao e fa'aola. Na latou ufiufi 5,575 km e faʻamaonia ai.

O le Tesla Model S e mautinoa lava o se tasi o taʻavale eletise sili ona lelei na tuʻuina mai e le fale gaosi oloa ia i matou: vave, matagofie, faʻalelei faʻalelei ma faʻatasi ai ma se mamanu na malepe ma le mea na manatu e faʻatagaina mo se taʻavale sili ona lelei. Ae, e pei lava o soʻo se tekinolosi o loʻo taumafai e faʻatino i totonu o se maketi faʻamautu, o le Tesla Model S e tatau ona ui atu i le ala faigata o le tuʻufaʻatasia i mafaufau o tagata faʻataʻitaʻi uili.

O faʻatusatusaga i le va o le Tesla Model S ma isi taʻavale maso e faʻaalia ai le ofoofogia o le saoasaoa o le tram o le fale Kalefonia, ae ui i lea, o tagata faʻatau faleoloa taugata e mautinoa lava e le na o le manaʻo e alu i luga o se toso-strip i le faaiuga o le vaiaso e faʻaalia ai le vavae ese o le tram mai manatu faʻavae. , o le mafuaaga lena na filifili ai Tesla Motors e faʻaalia o lana tram e mafai foi ona avea ma se taʻavale lelei, faʻatuatuaina ma, sili atu i mea uma, vave e toe faʻaleleia maa.

)

O le gaioiga na aofia ai le sopoia o Amerika mai le talafatai i le talafatai, o lona uiga, mai Los Angeles i Niu Ioka, lea e fa'aliliuina i se mamao matagofie o le 5,575.6 kilomita. Ina ia ufiufi lenei mamao, e lua Tesla Model S sa faʻaaogaina ma faʻatasi, i le lotolotoi o timuga, kiona ma afā oneone, na latou faʻataunuʻuina la latou misiona i le 76.5 itula, faatasi ai ma se vaega o avetaavale e aofia ai le 15 tagata. Mo le toe faʻaleleia o maʻa o faleoloa taugata e lua, o le fesoʻotaʻiga vave faʻasalalau na salalau solo i le US na faʻaaogaina, lea e mafai ona faʻaaogaina e aunoa ma se totogi e tagata fiafia o le Tesla Model S.

O lenei laasia na faʻaalia ai o le 70 nofoaga faʻapipiʻiina vave na faʻatinoina e Tesla Motors i le teritori o Amerika e mafai ai ona faimalaga mai lea talafatai i lea gataifale ma, e ese mai le mea na faʻatuina, o le faʻapipiʻiina o maa e fai si vave, e na o le 20 minute e faʻaalu ai. i le 50%.

I le amanaia ai o taavale e lua na faʻaaogaina le 1 197.8 kWh e faʻataunuʻu ai lenei mamao ma faʻapea o nisi tau faʻatatau, o taavale e lua. sefe se mea e pei o le 800 lita o le suauu . Ma 'aua ne'i galo o le download e leai se totogi.

Tesla Model S na sopoia le US i 76.5 itula 12664_2

Punavai: carscoops.com

Faitau atili