Sa tatau ona sui e Shaquille O'Neal lana Ferrari F355 Spider ina ia fetaui ma ia.

Anonim

O LE Ferrari F355 apogaleveleve - ma isi F355s, Berlinetta ma GTS - ua sa'o le manatu o le sili lea na sau mai le fale o manu a Maranello. Na fa'amanuiaina le 348 na faitioina tele ma, e ui lava na fa'avae i luga, na fa'atusalia ai se oso tele mo ia.

I le tulaga o le faatinoga, faaaloaloga o le 380 hp maua mai le 3.5 V8 (F129) atmospheric ma valves e lima i le cylinder, i le maualuga 8250 rpm - faia ai, i le taimi, le afi afi ma le malosi faapitoa maualuga i le lalolagi -; sa i luga o se tulaga maualuga; ma e oʻo lava i le faʻaaogaina (le tali-tali a Italia i taʻaloga e leʻi tupu muamua e pei o le Honda NSX).

Na faʻamaonia e le au faitio, o se manuia tele faʻapisinisi mo le faʻailoga Italia, talu ai na avea, i lena taimi, le Ferrari sili ona gaosia, ma sili atu i le 11,000 iunite - o ona sui, e pei o le 360 ma le 430, o le a iloa. e sili atu le manuia.

Ferrari F355 apogaleveleve

O le F355 Apogaleveleve a Shaquille O'Neal

O Shaquille O'Neal, o le fetu e le maalofia o le NBA, e leʻi puipuia i le matagofie o le pepe-Ferrari ma maua ai le faʻataʻitaʻiga e mafai ona e vaʻaia i ata, o le Ferrari F355 Spider, i le 1998.

Fa'asoa i la matou nusipepa

E faʻaputuina i luga atu o le 11,900 kilomita, e sau i le lanu Argento Nürburgring ma faʻapipiʻiina - i le taimi, se mea fou faʻatekonolosi - ono-saosaoa semi-automatic gearbox (igoa i le F1). O le amataga lea o le Ferrari saga mo suiga vave o mea faigaluega, faʻaiʻu i pusa faʻapipiʻi lua i aso nei ma le faʻaumatia o atigipusa tusi. I le avea ai ma mataupu muamua o lenei faʻataʻitaʻiga faʻatekonolosi, e leʻi mafai lava ona faʻamaonia i lana gaioiga o se filifiliga mama.

Ferrari F355 apogaleveleve

Ae ui i lea, o lenei F355 Spider e ese mai isi. O eseesega e tauamiotonuina tonu lava i le mea moni e faapea o lona tagata muamua o ai o ia, pe o le a le mea o ia. O Shaquille O'Neal, e oo lava i isi tagata taaalo pasiketipolo, o se tagata mataʻina. O lona 2.16 mita le maualuga ma le 147 kilokalama na avea ai ma se tasi o tagata taaalo pasiketipolo sili ona tele ma sili ona mamafa i le NBA - e fetaui i totonu o le taʻavale Italia laititi?

O le a iu lava ina mafai ona "fesoasoani" pe a uma ni suiga i lana F355 Spider.

O le avanoa faaopoopo na manaʻomia i totonu na ausia faʻafetai i le faʻaumatiaina o le pulou ma lona faʻaogaina - e mafai ona e alu i fafo e oʻo lava i aso susulu - ma le aveeseina o le tane suauʻu lea e sau ai le F355 Spider. O se tane suauʻu fou na faʻapipiʻiina i luma, e sui ai le ogalaau.

Ferrari F355 apogaleveleve

Nai lo le avanoa o atopa'u e iai a matou tupe teu.

O nofoa muamua na suia foi e isi, e pei o le baquet, faatasi ai ma le tulaga faapitoa o le faʻapipiʻiina o le logo Superman i ulu ulu - na avea ma igoa tauvalaau o "Shaq". Sa fa'apipi'i fa'amau fa'atasi ma u'apalapala nai lo le fa'aogaina o fusipa'u muamua.

E leʻi muta le suiga i nei suiga ina ia mafai e Shaquille O'Neal ona faʻapipiʻi lelei o ia i totonu o lana Ferrari F355 Spider. Na fa'apipi'iina se fa'alogo leo Alpine masani, o se vaega na tu'ufa'atasia i totonu o se ufiufi fou i tua o nofoa; ma le 18-inisi uili faasologa na suia i le 19-inisi uili mai Giovanna Luxury.

O le F355 Spider a Shaquille O'Neal o loʻo faʻatau atu i le Bring a Trailer ma i le aso aʻo leʻi maeʻa le faʻatautuʻi, o le tau e oʻo atu i le $48,500 (€39,600) - o se faʻatauga i le tau o isi F355 i le maketi, masalo o se taunuuga o le suiga ua faia e fetuutuunai i le ata sili o lona tagata muamua.

Ferrari F355 apogaleveleve

Faitau atili