Amata malulu. Tatala le seevae Tesla Model 3 i le timu? E sili atu aua le…

Anonim

Sa matou talanoa ia te oe i se taimi ua mavae e uiga i le mea moni o le taualuga o le Tesla Model 3 moli moli pe a ufitia i matāua vai. O le tausisia o le autu, o le fesoʻotaʻiga i le va o le Faʻataʻitaʻiga 3 ma le mataua o le vai e le o taimi uma e filemu ai, e pei ona mafai ona tatou vaʻaia, e mafua ai le mea e mafai ona taʻua o se faaletonu i le Tesla model.

O le manatu o le: so'o se taimi lava e te tatalaina ai le Fa'ata'ita'iga 3 seevae pe a susu le tino, o le vai i totonu o le tapuni o le seevae e pa'u i luga o le faamalama pito i tua. E oo mai i le taimi nei ua lelei, o le fa'afitauli o le vai lea e tafe sa'o mai le ipu malamalama i totonu… i totonu o le ogalaau.

E mafua ona o le mamanu o le faamalama pito i tua ma le mea moni e leai se alavai e mafai ona puʻeina lena vai. O le mataupu na lipotia mai e le tele o Tesla Model 3 e ona, ae e oʻo mai i le taimi nei e foliga mai e leʻi maua e Tesla se fofo - e leai ni faʻafouga polokalame e foia ai lenei mataupu, e foliga mai ...

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai se "Amata malulu" ile 8:30 i le taeao. A'o e inu lau kofe pe fa'aputuina le lototele e amata ai le aso, fa'aauau le fa'amata'aga i mea moni mata'ina, tala fa'asolopito ma vitiō talafeagai mai le lalolagi ta'avale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili