Amata malulu. Tesla Fa'ata'ita'iga S. Fa'agata Fa'ato'a... o Robots

Anonim

E tele tala e uiga i le saogalemu o le avetaʻavale tutoʻatasi ma lamatiaga mo tagata. Ae peitaʻi, afai e moni o loʻo saunia ia faiga e aloese ai mai le taʻavale i luga o tagata, e le mafai foi ona fai mai robots, aua o le vitio matou te aumaia ia te oe i aso nei e faʻamaonia ai o se Tesla Model S ma o se robot o loʻo aʻafia i se faʻalavelave faʻafuaseʻi.

Na tupu uma a o la'uina e le kamupani Promobot ni robots mo le CES i Las Vegas. O se tasi o robots na iu i luga o le auala (se mea e le iloa e Promobot lava ia pe na faapefea ona tupu) ma na iu lava ina taia ma faaleagaina e le Tesla Model S lea sa taamilo ma le Autopilot activated.

Ioe, o le Model S na aveina le avetaavale. Na taʻua e le vaega mulimuli na te leʻi pulea Tesla ona na ia manatu o le Autopilot o le a faʻafefe le taavale mai le robot. I le taimi nei, o loʻo tumau pea le vaʻaia pe aisea na le iloa ai e le Autopilot le robot e avea o se paʻu gafatia ma iu ai ina tamoʻe i luga, i se vaaiga e foliga mai o se mea mai se ata tifaga sci-fi.

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai se "Amata malulu" ile 8:30 i le taeao. A'o e inu lau kofe pe fa'aputuina le lototele e amata ai le aso, fa'aauau le fa'amata'aga i mea moni mata'ina, tala fa'asolopito ma vitiō talafeagai mai le lalolagi ta'avale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili