Electric GT Championship: i le saoasaoa o le malamalama

Anonim

O le Electric GT Championship e na'o le amataga o Setema o le tausaga a sau, ae o le tauvaga Tesla Model S o lo'o faia su'ega ta'amilosaga "i luga o le throttle atoa".

Le iloa e le toʻatele, o le Electric GT Championship o se tauvaga faʻavaomalo e lagolagoina e le FIA e faʻatatau i faʻataʻitaʻiga eletise, lea e fuafua e amata ia Setema 2017. O le laina amata o le a naʻo Tesla Model S P85 + faʻataʻitaʻiga, lea i lenei vaitau amata. o le a na'o suiga mana'omia i tulaga o le saogalemu ma le malosi. Mai le 2018 i luma, o le a maua e 'au le avanoa e sui ai vaega eseese o le taʻavale, mai le aerodynamic appendage i taofi ma maa lithium.

ENGINE SPORT: Mea uma e tatau ona e iloa e uiga ile Electric GT

O le kalena aloaia e leʻi faʻaalia, ae ua iloa o le Electric GT Championship o le a taofi i nisi o taʻaloga faʻasino o le "konetineta tuai": Nürburgring (Siamani), Mugello (Italia), Donington Park (UK) ma e oo lava i le tatou Estoril Circuit.

Mo le taimi nei, o lo'o sauni pea 'au mo le Electric GT Championship. O le ata vitio o loʻo i lalo, o loʻo faʻaalia ai ia i matou sina mea itiiti o le a avea ai lenei tauvaga:

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili