E fa'afefea ona tineia se afi ile BMW i8? susu ai

Anonim

Talu mai le laʻitiiti, ua aʻoaʻoina i tatou o se afi eletise e tatau ona tauina i soo se mea ae na o le vai. Ae ui i lea, talu ai o loʻo i ai le tele o taʻavale eletise ma lipoti o mu e aliali mai, ua matou vaʻaia o le filifiliga a le au fuimu e tauina o le mea moni lava ... vai. Vaai i le faataitaiga o lenei BMW i8.

O le mataupu i le tulaga na tupu i Netherlands ina ua amata ona ulaula se BMW i8, o se plug-in hybrid, i totonu o se potu e faamataʻu ai e mu. Ina ua latou taunuu i le vaaiga, ona o le tele o vailaʻau (ma sili ona mu) elemene o loʻo fausia ai le maa, na filifili ai le au fuimu e tatau ona tape le afi e tatau ona faʻaogaina faiga "foafoaga".

O le fofo na maua o le faatofu lea o le BMW i8 i totonu o se atigipusa ua tumu i le vai mo le 24 itula. Na faia lea mea ina ia malu ai le maa ma ona vaega eseese, ma aloese ai mai le toe faamumūina e ono amata ona masani i taavale eletise.

BMW i8 afi
E le gata i le faigata ona tape le afi i totonu o se afi e aofia ai se taavale eletise, e tatau foi i tagata fuimu ona ofuina se puipuiga e taofia ai le manavaina o kasa o loʻo tuʻuina atu e le mu o vailaʻau i totonu o maa.

E fa'afefea ona tape le afi i totonu o se tram? Fai mai Tesla

Atonu e foliga faavalevalea le taumafai e tape se afi eletise i le vai, aemaise lava le manatu o se taʻavale sili lea o le eletise. Ae ui i lea, e foliga mai o lenei faiga e saʻo, ma e oʻo lava ia Tesla na tusia se tusi lesona e faʻaalia ai le vai o le auala sili lea e tau ai se afi e aʻafia ai le eletise maualuga.

Fa'asoa i la matou nusipepa iinei

E tusa ai ma le faʻailoga a Amerika: "Afai e mu le maa, faʻaalia i le maualuga o le vevela poʻo le gaosia o le vevela poʻo le kasa, faʻamalo e faʻaaoga ai le tele o vai." E tusa ai ma Tesla, tineia atoa le afi ma le malulu o le maa atonu e manaʻomia ai le faʻaaogaina o le 3000 kalone vai (e tusa ma le 11 356 lita!).

BMW i8 afi
O le fofo lea na maua e le au fuimu Dutch: tuʻu le BMW i8 "e faʻafefe" mo le 24 itula.

O Tesla o se fa'atonuga tele o le fa'aogaina o le vai e tau ai se afi e ono tupu i ana fa'ata'ita'iga o lo'o ta'u mai ai o le fa'aogaina o isi auala e tatau ona fa'aaogaina se'i vagana ua maua le vai. O loʻo lapatai mai foʻi le faʻailoga o le faʻaumatia atoa o se afi e mafai ona oʻo atu i le 24 itula, ma fautuaina e tuʻu le taʻavale "i karantina".

Fa'asoa i la matou Youtube channel.

Faitau atili