Tesla Model 3. Fa'aaliga lata mai e le'o fa'amoemoeina

Anonim

A oʻo mai i le gaosiga ma le tuʻuina atu o lipoti, atonu o le mea sili lea na faʻamoemoeina i mea uma. Aisea? Talu ai, mulimuli ane, e mafai ona tatou iloa le tele o Tesla Model 3 na gaosia, lea e mafai ai ona tatou faʻamaonia le alualu i luma i le foia o faʻafitauli o loʻo faʻaauau pea i le laina gaosiga o le faʻataʻitaʻiga manaʻomia.

O le Tesla Model 3 atonu o le taʻavale sili ona faʻamoemoeina, faʻatauvaʻa le iPhone i faʻamoemoega ma faʻasalalauga. O lona faʻaaliga, ia Aperila 2016, faʻamaonia le sili atu i le 370 afe tusi muamua, i le 1000 tala taʻitasi, o se mea moni e leʻi tupu muamua i le pisinisi. I le taimi nei, o lena numera e tusa ma le afa miliona poloaiga, e tusa ai ma Elon Musk lava ia.

Na folafola e Musk e tuʻuina atu taʻavale muamua ia Iulai 2017, o se sini na ausia i le aso folafolaina - o se mea na tupu ia te ia lava - faʻatasi ai ma se sauniga na vaʻaia ai le 30 Tesla Model 3s muamua na tuʻuina atu i tagata faigaluega o le gaosiga o Amerika. O mea uma e foliga mai o loʻo agai atu i numera folafolaina: 100 taavale na gaosia i le masina o Aukuso, sili atu i le 1500 ia Setema, ma faʻauʻu i le 2017 i le fua faatatau o le 20 afe iunite i le masina.

The Model 3 body line slowed down to 1/10th speed

A post shared by Elon Musk (@elonmusk) on

"Seoli i le gaosiga"

Na lavea malosi le mea moni. E oʻo atu i le faaiuga o Setema, naʻo le 260 Tesla Model 3 na tuʻuina atu - mamao mai le 1500+ folafolaina. . O uluai tiliva e faʻamutaina tagata faʻatau, folafolaina mo Oketopa, ua tuai i le masina pe sili atu i luma. O le 5000 iunite i le vaiaso folafolaina mo le faaiuga o le tausaga 2017, e pei ona e mafaufauina, e leʻi latalata i le ausia.

O le mafuaʻaga autu i tua atu o nei faʻatuai ma faʻalavelave i le gaosiga o le Faʻataʻitaʻiga 3 e mafua ona o le faʻapipiʻiina o modules maa, aemaise lava, tuʻufaʻatasia le lavelave o le mamanu module ma le faʻaogaina o le faʻapotopotoga. E tusa ai ma se faʻamatalaga mai Tesla, o se vaega o le faʻagasologa o le gaosiga o modules o le matafaioi a tagata faʻatau fafo, o se galuega o loʻo i lalo o le matafaioi tuusaʻo a Tesla, faʻamalosia le toe faʻafouina o nei lava faiga.

Tesla Model 3 - Laina Gaosiga

A uma mea uma, e fia Tesla Model 3 na faia?

O fuainumera e le lauiloa. O le Tesla Model 3 na gaosia i le 2425 iunite i le kuata mulimuli o le 2017 — 1550 ua uma ona tilivaina ma 860 o loo feoai i luga o latou ala i o latou taunuuga mulimuli.

O le alualu i luma sili na resitalaina, saʻo, i aso faigaluega mulimuli e fitu o le tausaga, faʻatasi ai ma le faʻatupulaia o gaosiga e latalata ile 800 iunite i le vaiaso. Faʻaauau le saoasaoa, e tatau ona mafai e le faʻailoga, i le amataga o le tausaga, ona gaosia le Faʻataʻitaʻiga 3 i le fua o le 1000 iunite i le vaiaso.

E mautinoa lava na faʻaleleia atili i luga o le kuata talu ai - mai le 260 iunite na gaosia i le 2425 - ae mo le Faʻataʻitaʻiga 3, o se faʻataʻitaʻiga maualuga, o se numera sili ona maualalo. Musk na valoia e gaosia le 500,000 Tesla i lenei tausaga - o le tele o latou Faʻataʻitaʻiga 3 - o se faʻamoemoega e mautinoa lava e le ausia.

O fa'amatalaga a le fa'ailoga ua sili atu ona feololo. O le 5000 iunite folafolaina i le vaiaso - mo Tesema 2017, matou te faamanatu atu - o le a naʻo le tau mafanafana o le 2018. E oʻo atu i le faaiuga o le kuata muamua, ia Mati, Tesla e faʻamoemoe e gaosia le 2,500 Model 3 i le vaiaso.

tiga faatupulaia

E le o tala leaga uma. O le faʻailoga na tuʻuina atu, mo le taimi muamua i lona talafaasolopito, sili atu i le 100,000 taavale i le tausaga. (101 312) - o le siʻitia o le 33% e faʻatatau i le 2016. O le faʻatupulaia o le manaʻoga mo le Model S ma le Model X na saofagā i lenei mea. I le kuata mulimuli o le 2017, na gaosia ai e Tesla 24 565 taʻavale ma tuʻuina atu 29 870, lea 15 200 faasino. e oʻo i le Faʻataʻitaʻiga S ma le 13 120 i le Faʻataʻitaʻiga X.

E ui lava i le alualu i luma na faia i le Elon Musk's "seoli gaosiga", o le tele o faigata i le suiga mai le laʻititi i le tele-volo faufale o loʻo faʻaalia pea. O le Faʻataʻitaʻiga 3 e mafai ona faʻaalia ai le faʻamautuina o Tesla o se tasi o taʻutaʻua taʻutaʻua i le lalolagi, ae o le potu mo le gaioiga ua faʻaitiitia.

O le tausaga 2018 o loʻo faʻailogaina ai le amataga o le "osofaʻiga eletise", faʻatasi ai ma faʻataʻitaʻiga muamua ma tulaga maualuga tutoʻatasi mai le au gaosi oloa e oʻo atu i le maketi. Fa'ata'ita'iga e sau mai faufale sili atu ona mautu ma fa'amautu, o lona uiga fa'ateleina le tauvaga mo le faufale Amerika i Matu.

Ole numera tele o talosaga ole a faʻalauteleina ai le tele o filifiliga ile maketi, o lea e faʻateleina ai le lamatiaga o tagata faʻatau a Tesla e "sosola ese" i isi ituaiga.

Faitau atili