Amata malulu. O le Tesla Roadster o le taʻavale na faimalaga i le tele o kilomita i le talafaasolopito

Anonim

Ua uma ona matou talanoa atu ia te oe e uiga i le Volvo e tusa ma le lima miliona kilomita iinei, ma e tele mataupu o Mercedes-Benz ma le faitau miliona o kilomita na faimalaga i lona olaga atoa (o se tasi oi latou o Potukale) ma e oo lava i se Hyundai. Peitai, o le Tesla Roadster lea na faalauiloa e Elon Musk i le vanimonimo na ona "faaumatia" faailoga o nei puaa asphalt.

Faʻalauiloa i le vanimonimo i le aso 6 o Fepuari, 2018 i luga o le SpaceX's Falcon Heavy rocket (kamupani a Elon Musk na tuʻuina atu i rockets), o le Tesla Roadster, faʻatasi ai ma le Starman mannequin i luga o le vaa, ua uma ona faimalaga i le aofaʻi o. 843 miliona kilomita , a itiiti mai e tusa ai ma le upega tafaʻilagi whereisroadster.com lea e faʻamaoni i le siakiina o le tuʻuina o le avanoa Tesla.

E tusa ai ma le upega tafaʻilagi lava e tasi, o le mamao o loʻo ufiufi e le Tesla Roadster i le vateatea o le a mafai ai e le taʻavale taʻavale eletise ona faimalaga i auala uma i le lalolagi 23.2 taimi. O le isi mea mata'utia o le averesi o le taumafaina (e faitaulia le suau'u o lo'o fa'aaogaina e le rocket) lea e tusa ma le 0.05652 l/100 km.

Tesla Roadster i Avanoa

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai se "Amata malulu" ile 8:30 i le taeao. A'o e inu lau kofe pe fa'aputuina le lototele e amata ai le aso, fa'aauau le fa'amata'aga i mea moni mata'ina, tala fa'asolopito ma vitiō talafeagai mai le lalolagi ta'avale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili