E mafai e se Tesla Model 3 ona fa'asaga i le 1.6 miliona kilomita? Fai mai Elon Musk ioe

Anonim

I le 2003 ina ua faʻafeiloaʻi e Fiat ma GM le 1.3 Multijet 16v na latou faʻamaualuga ma le mitamita e faapea o le afi o loʻo i ai le averesi o le ola o le 250,000 km. I le taimi nei, 15 tausaga mulimuli ane, e fia iloa le tala a Elon Musk i luga o lana Twitter pele o fai mai o ia o le malosi malosi i tua. Tesla Model 3 e mafai ona tatalia se mea e pei o le 1 miliona maila (pe tusa ma le 1.6 miliona kilomita).

I totonu o le faʻasalalauga faʻasoa e Elon Musk o loʻo i ai le tele o ata o le afi-transmisi vaega na faʻaaogaina i le tele o suʻega Tesla Model 3s e faʻapea e aofia ai le 1.6 miliona kilomita ma e foliga mai o loʻo i ai i se tulaga lelei tele.

O le mea moni e le o le taimi muamua lea na taʻua ai Tesla e oʻo atu i maila maualuga, ma ua matou talanoa foi ia te oe e uiga i nisi o nei mataupu.

I le faʻasalalauga, fai mai Elon Musk o le Tesla o loʻo gaosia ma maualuga le tumau i le mafaufau, a itiiti ifo i le tulaga o le powertrain ma le maa. A oʻo mai i le ausiaina o maila maualuga, o taʻavale eletise e iai se avanoa, aua latou te faʻaogaina se numera laʻititi o vaega feʻaveaʻi.

Tesla Model 3

O le fa'amaonia maualuga o le fa'amaoniga lea o le fa'atuatuaina

E oʻo mai i le taimi nei, o le Tesla na faʻataʻitaʻia le suʻega o le taimi, faʻatasi ai ma le 100% faʻataʻitaʻiga o taavale eletise o loʻo faʻaalia ai le maualuga o le faʻatuatuaina, ma e oʻo lava i maʻa na tumau lelei i le tele o tausaga, ma faʻamautu le maualuga o le gafatia e teu ai le eletise. .

Fa'asoa i la matou nusipepa iinei

O le faʻamaonia o le mautinoa o loʻo i ai i le faʻailoga i ana oloa o faʻamaoniga ia e ofoina mai e Tesla. O le mea lea, o le faʻamaonia faʻatapulaʻa faʻatapulaʻa e fa tausaga poʻo le 80,000 kilomita ma e aofia ai le faʻaleleia lautele o le taʻavale pe a tupu se faʻaletonu. Ona iai lea o le maa faʻatapulaʻa faʻamaonia, lea e valu tausaga poʻo le 200,000 kilomita i le tulaga o 60 kWh maa, ae i le tulaga o le 70 kWh maa poʻo le sili atu le malosi e leai se kilomita faatapulaaina, naʻo le vaitaimi o le valu tausaga e faʻavae ai le faʻamaonia. tapula'a.

Fa'asoa i la matou Youtube channel.

Faitau atili